elaweannesi Goksinismail kartla ödeme canım öyle değil ama güwenli burda bi çok alıp gelen we biz alanlar war
Ayliz_123 https://resimyukle.io/r/NvPCXEdm2h Bende baktım çok tatlı şeyler daha önce getirtip eline ulaşan var mı acaba
Aysenuray elaweannesi bende alacaktım ama ödeme kısmına gelince vergiye ayrıyetten 140 küsür yazmıstı almadım
elaweannesi Dbe24 ilk de kargo yok senin muhtemelen ikinci giriş canım daha önce aldın demek ki burdan
pamukkizimm elaweannesi canım ben dün yüzde seksen indirimli olanlardan 4 tane aldım ama senin aldığın bu mont ve elbise yoktu orada bunlara nasıl ulaşacağız
elaweannesi pamukkizimm o da 1 ürün hakkımız tek war canım aşağıda arkadaş görsel atmış doğru almış bakarsan görürsün 4 hak %80 olan yerden bi tanede böyle promosyon toplam bi5 ürün 100₺ tutmuyor bile
elaweannesi Bryunetka iyi ki görsel atmışsın tmm ordan yek ürün bakım bide ilk indirmeye özel ana sayfada en üst solda bi buton oluyor ona tıkladın mı %80 indirimli yer ordanda 4 hakkın war yani baya uyguna geliyor öyle olacak yaparsan bana dön