elaweannesi alparslanannesii1661 tşk ederim canlıda daha güzel we kaliteli inan deli oldum eşimde gelmez demişti attım dedim bak geldi işte 😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 Ewet bi an ürün elime geldi ya lan kafayı mı yemiş bunlar aç aç bitmedi dedim bu fiyata bunlar sonra amaan sen gene akşamı al kızım dedim bitmeden bu defa kızımla bana kombin mayo odasına beşik üzerine keçeden dönence alıcam bide bana tayt we (az ewwel biri attı görmüşsündür kaliteli diyor emzirme sütyeni)aklımdakiler 😂😂
elaweannesi alparslanannesii1661 e yeni telefondan alınca war yine bende sülaleye dadanırım artık annem kardeşim güderim öyle napim😂
alparslanannesii1661 elaweannesi yok kiz indirim bitti ben baskaisnin telinden baktim görünmüyor bu fiyatlarda
elaweannesi alparslanannesii1661 yaa gerçekten mi aklım hala alamadıklarımda denemedim ama işte bizden bitti bence çıkmazdık çok bu postu açtım hawadan 300 kişi almıştır e bide bi tana daha açmıştık bunla bir o da 200 wardır e işte bide ben gibi aynı anda 2 telefondan alan dersek bu defa Türkiye’ye çalıştı gibi sadece
elaweannesi alparslanannesii1661 ya ben dedim reddedilir belki çok oldu diye herkes olmadı şükür geçen n11 den bi emzik aldık çünkü fiyat hatası diyip hepimizi reddetti bu öyle olmadı allahtan😂
AysenurPervan Çok pişman oldum o zaman almadığıma 😔 nasıl olsa 60 küsür gün daha var bunlar gelsin sorun olmazsa alırım demiştim ama maşallah biz siteyi basınca indirimi erken bitirdiler demek ki 😂😂 güle güle giydirin hepsi çok güzel 🤍 @elaweannesi
elaweannesi AysenurPervan yaaa çok üzüldüm İnan alamadığına ama bence hala wardı ya 2 tane alma şansın diye biliyorum öyleyse en kötü 2 parça alabilirsin kuzum bi bak istersen Ewet tedirgin oldum ama sonda emin oldum we postu açtım alın diye kimseyi risk etmek istemem inan kapıda ödeme yok we paketleme harikaydı tek sökük kalitesizdik yok memnun kaldım yani
Sukiyakkas elaweannesi kız seni rüyamda gördüm, birisi pat patla ilgili bir sey soruyodu bende seni etiketliyodum etiketleyemeyin beni artık, kimseye yardım etmicem diyodun bende haklı kadın cok uğraştı valla diyodum 😄
Sukiyakkas Amineninannesiii ayyyy şu beyaz tulumun grisini almıştım amaaa beyazı çok çok güzelmiş, güle güle sağlıkla giysin minnoş 😍😍😍😍
elaweannesi Sukiyakkas hadi ya gerçekten mi 😂😂😂 olabilir uyku anında ben ben değilim aynen ya baya uğraştık ama değdi gibi geldi aldıklarım attım gördün mü canlıda bide baya kişinin geldi attı sende almışsındır heralde o ara aldıysan geldi mi😂
Sukiyakkas elaweannesi gördüm canım gördüm çok çok güzeller 😍😍😍 gule gule sağlıkla giysin yavrun, bende aldim ama rötarlı ödeme yapamadım bi türlü 😂 gelince paylasicam bendee
elaweannesi Nurklc38 ay üzüldüm İnan ama yarında kargomdan gelir yatın mutlaka çünkü herkese bugün geldi yani ararsan msjın geldi mi peki