elaweannesi Mommycik ya öyle zaten o üstteki önemli değil bak alın ürünleri ikinci ödemede yansır 96 de görürsün Yani üst önemsiz bakım al
elaweannesi gunesveguney ya öyle zaten o üstteki önemli değil bak alın ürünleri ikinci ödemede yansır 96 de görürsün Yani üst önemsiz bakım al
Bebisinibekleyen Ada_cn sanırım Ülkeye giriste vergiye tabii olacak. Nakliye ve vergiyide odeyecegiz.
elaweannesi Bebisinibekleyen öyle değil canım burda kaç tane annemiz yeni alan ödemedim diyor için rahat olsun
Goksinismail elaweannesi güvenip aldım bakalım heyecanlandım 🙈 5 parça ürünü 92 tl ye aldım şaka gibi 😍
elaweannesi Goksinismail dimi bende alıp alıp mutlu olup gülüyorum eşim bakıyor adamdan da kurdum ondan da 5 tane aldım benim hepsi toplam 145₺ tuttu bak duwarıma annem sabah diyo aklını mı kaçırmış bunlar dedim öyleymiş burda bi anne almış elinize gelmiş ekstra ödeme yok merak etmeyin dedi
elaweannesi gunesveguney ya öyle zaten o üstteki önemli değil bak alın ürünleri ikinci ödemede yansır 96 de görürsün Yani üst önemsiz bakım alhayır o normalde öyle ne alsan 96₺ kargo ama bak altta bize ilk ödemede yansımıyor nasıl diyim mesela bunları al bitir çık öyle yine ürün ekle bak bu defa 96₺ altta yansır yani ikinci siparişte oluyor o
Fasulyeninannesi1 Bunlarin kumaşında zararli icerik var midir acaba en cok bu konuda endiseliyim hangi ulkeden geliyor urunler ab ulkesi ise icim rahat fakat diger ulkelere supheyle bakiyorum
elaweannesi Fasulyeninannesi1 canım burda aln anneler kaliteli dedi göründüğünden de memnunlarımla o yüzden aldık sıkıntı olmaz gibi ya
Fasulyeninannesi1 elaweannesi soyle bir durum var kumas boyanirken vs bir suru kimyasal ile karsilasiyor yasaklatilan kimyasallar var vs. Tekstil muhendisleri tabii daha iyi bilir, bu konuda biraz tedirgin oluyorum o yuzden cekiniyorum yurtdisi alisverislerinden.
elaweannesi Fasulyeninannesi1 öylede uygun diye diyorsan normalde çok pahalı bakma ilk siparişe öyle bence dediğin gibi değildir canım
momsturk HaticeBerkayBalat3103 ben de bugün denemek için indirdim free zone yazıyor 1 ürünü indirimli veriyor gerisi için normal fiyat uyguluyor
elaweannesi momsturk yok ya yorumları okuyun az kurcalayın edersiniz bir ürün o kalan 4 üründe %80 butonu war pembe en üst solda olmalı ona tıklayın ordan alınilk siparişe özel tabi 5 parça baya uyguna geliyor
elaweannesi Melikest görsel at balım üstteyse dikkate alma aşağısı önemli üst sonraki siparişte yansır
momsturk elaweannesi evet fark ettim şimdi o kısmı da bende 6 tane kısa kollu zıbın 2 ayakkabı bi de polar tulum 80 liraya ekledim