elaweannesi Anneler koşun indirim warrrr kaç tane annemiz burda almış benim dışımda teyitli yani sözleriyle beraberinde gayet kaliteli güwenli sayfa we cicişler bakın hepsine sadece 145₺ ödedim 2 haftay gelecek inşallah Ben mutlu oldum herkes olsun isterim sizde alın anneler takıldığınız yerde bana sorun söylerim size indirin uygulamayı Benim aldıklarım bunlar görün istedim hem yorum hem fikir olsun sizede 😇
anne_2 elaweannesi maşallah güzel günlerde giysin inşallah 🥰💐🧿 peki ne kadar güvenilir bu site .daha önce hiç alışveriş yapmadım
HaticeBerkayBalat3103 @elaweannesi merhaba bende oğluma kıyafet almak istiyorum burdan Yenidoğan olarak ama sepete eklediğimde indirimli ürünler indirime girmiyor normal fiyatları yazıyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 mrb pat pat indirdin dimi canım ya orda 4 ürün %80 olan yerden alabiliyon bi tanede promosyonlu ürün tek alabiliyon öylece toplamda 5 ürünü aşmazsan hepsi indirimli oluyor baya altta sana bildiriyor we cüzdana 10₺ düşüyor onuda kullan ödemede 😇
Bryunetka HaticeBerkayBalat3103 elaweannesi Vallahi şimdi bende denedim ama bende de tek ürün ile sınırlı 🤦🏻♀️ 
BrsnAy27 HaticeBerkayBalat3103 elaweannesi merhabalar HaticeBerkayBalat3103 merhaba Uygulamaya girdiğiniz de pembe kutucuk var en başta yeni kullanici hediyeleri diye. Ordan 1 ürün seçiliyorsunuz. Daha sonra o kategorinin üst kısmında dikkatli bakarsaniz sınırlı zaman diye bir kutucuk var oraaya tıklayıp ordaki ürünleri eklerseniz indirim oluyor. Yani ilk ekrandaki ürünler den sadece 1 tanesini indirim li veriyor sınırlı zaman yazan yere girmeniz gerek biraz kurcalayin anlayacaksınız
elaweannesi @mutlugebeee @Amineninannesiii hadi yorumlaşalım bütün aldıklarımı attım sadece 145₺ tuttu şaka gibi @EbrarLinaBebek gör istedim😇
Derinn45 elaweannesi canim ben sepete ekledim ama odeme yapmayi bilmiorum esim aksan grlecek o zamana kadar gecerli olur mu
Aysenuray elaweannesi bende alacaktım ama ödeme kısmına gelince vergiye ayrıyetten 140 küsür yazmıstı almadım
Sfylmz elaweannesi bende sipariş verdim fakat başta kartımı onaylamadı sonra e alışverişe aç dedi açtım sonra da kartımı geçici olarak bloke altına alındı güvenilir bi site mi acaba sizin ürünleriniz geldi mi 😔 korktum şimdi ne olacak ,siparişi tamamlayamadan ve kartımdan 12 TL gibi bi ücret çekildi üstüne kartım bloke edildi
HaticeBerkayBalat3103 @elaweannesi anladım bende 7 ürün var sepette ondan dolayımı indirim uygulamıyor
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 ondan canım ama dediğim gibi orda baya düşer 100₺ yi bulmuyor 5 ürün öyle olursa anca doğru olur we sanırım sen hepsini promosyon yüksek üstünden seçmişsin bak şimdi ana sayfada %80 indirimli ürünler diyor ilk siparişe özel bize tanımlanıyor bu we 24 saat geçerli sadece eğer orayı gördüysen ordan 4 ürün bi tanede ayrı yüksek yerden alıyon 5 ürün oluyor öyle oluyor bak bir bana dön
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 bak o dediğim yerden 4 ürün al bi tanede o peluş mont bana 40₺ ye geldi sanada öyle gelecek sepette sanırım sende aldığımdan almışsın görsel atmıştım en üstte bak onun ne rengiyse seninki al bak ne çıkıyor sonuç
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 baktım baya yüksek anlattım sen yanlış yerden almışsın umarım anlatabildim bulabilirsin
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 burdan tıkla buraya ekranında burdan 4 ürün hakkın war bi tanede ayrı öyle yap bana dön😇
HaticeBerkayBalat3103 @elaweannesi anasayfada pembe kutunun içinde %80 indirim yazıyor oraya tıklıcam şimdi sepeti boşaltıcam komple bakalım olcakmı
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 hah aynen öyle yanında ücretsiz kargo diyor Yani o dediğine tıkla boşalt ordan 4 tane al bak düşük çıkacak we bi tanede nasıl diyim ayrı alacan işte indirimde olan ürün sonra bana ekran at aldıkların 100₺ yi aşmaz yani böyle
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 noldu yapabildin mi cnm uyutmam gibi ben merak ettim umarım alabilirsin ama takipte kal burayı burda yorumlardan anlarsın ben anca o kadar anlatabildim bide şu war ne zaman indirdiysen uygulamayı 24 saat geçerli indirim Yani onu dikkate al sonra istesende yüksekten alıyon ancak
Ezehraa elaweannesi ben almaya çalışıyorum ama kartı kabul etmiyor siz nasıl aldınız ? İki kart denedim
HaticeBerkayBalat3103 @elaweannesi bende bir öğe alabilirsin diyor onun haricinde normal fiyatlandırma uyguluyor nedense alamiyorum indirimli ürünlerden Bi kaç gündür bu sorun var bende denedim yine aynı oldu
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 hadi ya üzüldüm şimdi ne zaman indirdin sen uygulamayı balım tam olarak ilk alışwerişin mi
momsturk HaticeBerkayBalat3103 ben de bugün denemek için indirdim free zone yazıyor 1 ürünü indirimli veriyor gerisi için normal fiyat uyguluyor
HaticeBerkayBalat3103 @elaweannesi anladım uygulamayı indireli 3 4 gün oluyor acaba bana ondan mı böyle indirim uygulamıyor
elaweannesi HaticeBerkayBalat3103 ondan olabilir ondan sordum Yani tek hak ondan tanınıyor dedim ya 24 saatlik 4 5 ürün ama ilk alışwerişinse beğendiysen sende en beğendiğini yek al mesela kargoda yok uyguna gelir yinede normalden kısmet napasın
elaweannesi elaweannesi we sonra fikir sana eşimden indir şimdi hemen dediklerimi yap 5 ürün 100₺ bulmaz alırsın bak ben bu 10 parçayı öyle aldım eşimle benden 😇alamıycam dedin üzüldüm al sana çözüm🥳