esraomercandan Kızlar 36. Haftamdayim 3 gündür sancım var ama çok düzensiz. Ayni zamanda bacaklarım da çok şiş yürümemi engelleyecek kadar. Bu sancılar nasıl olacak adet ağrısı gibi şuan nolur yardımcı olun doktora gitmelimiyim
Ayku6138 esraomercandan 36+ 6 yım şuan karnımda bebek sertleşiyor acıtıyor çok korkuyorum ne olacak bilmiyorum ilk gebeliğim tecrübesizim
esraomercandan Gulmom ben gittim doktora sancım 165 lerde fakat açılma olmadığı için eve yolladılar ilk gebelikte açılma biraz daha gec oluyormuş sizide bilgilendirmek istedim
esraomercandan Gulmom aslında doğum mu bilmiyorum sancıları anlamam diye korkuyorum her agrida sancida gitmek istemiyorum çünkü canımı yakiyorlar. Çok garip napacami hiç bilmiyorum
Gulmom esraomercandan dogum sancısı inanılmaz diyorlar ya suyunuz gelene kadar gitmeyin ama gelirse kosa kosa gidin
Ayku6138 svserzrm Aynıyız yaaa benim de belimden vuruyor ama çok hareketli karnımda doğummu başlayacak acaba bilmiyorum da
Selenaysss svserzrm bende 40 haftalık oldum geceden beri bel ağrısı ve kasılmalar var sabah kontrolüm var gitsem mi bilmiyorum uyuyamıyorum suan
svserzrm Selenaysss Ayku6138 benim nstde sancım çıktı Çarşamba günü tekrar çağırdı doktor tekrar sancı çıkarsa alttan açıklığa bakarım dedi o yüzden acile gitmiyorum çarşambayı bekleyeceğim şiddeti artmadigi sürece.
svserzrm Selenaysss sizin haftaniz baya ilerde dayanabikiyorsaniz ve bebeği hissediyorsanız sabahı beklemenizi tavsiye ederim gerçek sanciysa da evde sancı çekmek daha mantıklı diye düşünüyorum