Tugbadabak-1 Bu sefer buraya doğum hikayesi değilde tecrübeli anneler den Bilgi almak için yazıyorum doğum yaptım bugün 3.30 da ama benim felaket derecede kuyruk sokumum ağrıyo bunun için ne onerebilirsinz bana. İnşallah kısa zamanda doğum hikayemi de paylasirim
Dilekcnkn Tugbadabak-1 Gözün aydın canım benim rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla. Çok ıkındığın için olabilir normal doğum yaptıysan eğer veya hemoroid oluşmuş mu bak benim hala ağrıyor mesela 🤷♀️
Cicekkiz1 Tugbadabak-1 gözünüz aydın 😊 sağlıcakla büyütün yavrunuzu inşallah 🤲 ben de aynı sorunu baya uzun süre yaşadım. Gözünüzü korkutmak istemem. Umarım siz çabuk toplarlarsınız.🤲 Uzun süre ne oturabildim ne de oturduğum zaman kalkabildim. Çok kötüydü 🥺 acil şifalar diliyorum 🙏
Emine003 Bu arada Rabbim evladını size bağışlasın inşallah sağlıkli sıhhatli olsun inşallah canım benim 🤗🤲
Dilekcnkn Tugbadabak-1 En kısa zamanda düzelir inşallah canım benim ki çok şükür kesisiz dikişsiz oldu . Ama temiz bakarsan hemen toparlanır
mlksh25 Dilekcnkn kesisiz dikişsiz olması için neler yaptiniz acaba, bende 39 haftadayım, insallah benimde sizin gibi olur
Dilekcnkn Tugbadabak-1 Batikonla falan temizle enfeksiyon kapmasın iç çamaşırını falan gerekirse ütüle yani yavaş yavaş dökülür zaten onlar
Tugbadabak-1 Dilekcnkn Depend kullanıyorum şuan çok rahatıma geliyor dikişler acicak diye ödüm kopuyor yaa
Dilekcnkn mlksh25 hiç bir şey canım valla benim doktorum çoğu doğumunu o şekilde yapıyor doğumu konuştuğumuzda bana kesisiz ve dikişsiz olucak dedi gerçekler de öyle oldu gerek kalmadı dikişe de kesiyede iki doğumum devlette oldu kesi ve dikiş vardı bu sefer özele gittim bu şekilde oldu çok ta rahatım yani
Tugbadabak-1 Cicekkiz1 sağol canım yürümeye başlayınca çok şükür bı sıkıntı kalmıyor ama iş oturdugun yerden kalkmakta o çok zorluyor beni suan