muallime34 Merhabalar. Devlet hastanesinde planlı sezeryan doğum yapan ve memnun kalan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsaniz sevinirm.
buiyimi muallime34 planli sezaryen olmuyor devlet hastanesinde diye biliyorum anne bebek için risk varsa alıyorlar sezaryene
Shewolf muallime34 bende çok merak ediyorum ve sezeryan istiyorum olduğum yerde özel yok maalesef 🥺 korkuyorum küçücük bir şeyim yapamam 🥺🥺 ağlamak istemiyorum ama düşününce psikolojim bozuluyor yapamazsam bebeğime bir şey olursa diye🥺🥺🥺
Oznrasl muallime34 ben devlet hastahanesinde sezeryan oldum ilk doğumu ve gayrette memnundum en azından devlet hastahanesınde anne öldü çocuk öldü denmıyor genellikle bu olaylar hep özel hastahanelerde çıkıyor
muallime34 Shewolf üzmeyin kendinizi. Bugün devlete gittim ilki de sezeryan olduğu için planlı sezeryan yapılır dedi Dr.
Mujde0808 buiyimi ilk dogumda da planli sezeryan oluyor bebegin makat gelisi olmasi veya catinin dar olmasi bebegin iri olmasi vs vs
muallime34 Oznrasl evet ben devlette normal doğuma teşvik olduğu için merak etmiştim ama benimki mecburi sezeryan olacağı için Dr da söyledi bugün sevindim
muallime34 Mujde0808 evet tabi o etkenler de önemli benim ilki de sezeryan olduğu için bugün sordum ikinci de olur dedi dr
Oznrasl muallime34 valla canım ılk bebegım devletteydi gayet memnumdum ben zaten ne sıkıntı çıkarsa hep özellerde çıkıyor ben bugüne kadar devlette şükür sıkıntı görmedim