hkrks Kızlar çok kötü grip oldum, 13+3’üz şuan ve soluk boruma kadar ağrıyor yanıyor burnum kulağım tıkalı hastaneye gitsem mi sizce ne yapmam lazım
Asyaveannesi36 hkrks çok geçmiş olsun canım hastaneye de gitsen paroldan başka birşey vermeyecek covid testi yapacaklar, ama yinede doktoruna sor bence
2melek_annesiii hkrks bende aynı derdi çekiyorum 20 gündür öksürük de eklendi bana hiç boşuna gitme hiçbişey yapmıyolar hamileyiz diye sadece nane limon iç ıhlamur dahil bitki çayları tüketme dedi doktorum bana bol bol c vitamını al geçmiş olsun
hkrks Asyaveannesi36 çok teşekkür ederim, ben test yaptırdım negatif zaten o yönden pek şüphem yoktu ama ben normalde de kolay atlatamıyorum gribim ağır geçiyor ilaç kullandığım halde gitsem diyorum bi serum takarlar mı acaba bilemedim ki 😔
hkrks 2melek_annesiii geçmiş olsun çok valla bilmiyorum ya çok kararsızım test verdim negatif çıktı çok şükür ama bi serum takacaklarını bilsem direkt gidicem. Bu arada ıhlamur ben baya içtim ya bir şey olmuyor yazıyordu internette inşallah bir şey olmaz daha içmem zaten 😔
2melek_annesiii hkrks bende çok içtim başında senin gibi düşündüm ama doktorum bir fincanı geçmesin dedi bnde hiç riske girmedim içmedim birdaha