busraalibebisi Hanımlar cinsiyetler kac haftalıkken belli oldu.? İkili tarama testinde cinsiyet belli olurmu?
Albatros35 busraalibebisi biz kuzenime ikili tarama yaptırmak için gittik bebeğe odaklanmıştık doktor birden babası gibi ensesi kalın delikanlının dedi 😂 erkekmiiii diye şoka girdik. Kimininki şans eseri böyle bellli oluyor. Benim de umudum ikili testte😁
busraalibebisi Bahar54 İNŞAALLAH benimkide belli olur 11 haftalıkken gtcem ama ultrason 1 hafta ilerde gidiyor 12 haftalık olcak😀 eşime sürpriz yapcam biran önce belli olur inş
Bahar54 [bilinmeyen] Amin canim Rabbim senin de bebegini saglicakla kucagina almani nasip etsin insallah :))
busraalibebisi Emine2012 ayy inş bizimkide belli olur Rabbim hayırla kucagınızda da almayı nasip etsin inşallah
Hgemr busraalibebisi 2li test yaptırmadık,16.haftada göstermedi dr kıza benziyor dedi, 19.haftadayız şu an, ayrıntılı ultrasonda öğreneceğiz gibi duruyor 😀
Emine2012 Esram22 kemik gelisiminden ilk haftalarda bile belli oluyormus aslında ama doktorlar illa haftasina kadar bekliyo soylemek için
bollysena busraalibebisi 16. Haftada belli oldu kiz annesi dedi bana bende gordugum kadariyla dogruladim yinede kesinliği detaylida belli olur dedi ama cocugum kiz suan 27 haftaligiz ☺
Edanurusta busraalibebisi İkili tarama testi yaptıranlar genellikle öğreniyor . Ben yaptırmadım. 20 haftada öğrendim erkek olduğunu ☺️