Kubragul-94214 Gecenin bu saatinde özür dileyerek söylüyorum 26+4 günlük hamileyim vajinamdan öyle bir kaşıntım var ki öleceğim kaşıntıdan uyutmuyor beni elimde gyno fem 600 fitil var kullansam bebeğe zararı olur mu?
Dilara0638 Kubragul-94214 fitili bilmiyorum ama öyle çok kaşıntı varsa mantar olmuş olabilir travazol krem varsa ondan sür yada sirkeli suyla o bölgeni bi temizle sil kaşıntısınıda alır mantar varsada geçiriyor
Seragurkan Kubragul-94214 bende yaşadım hepte gece tutuyordu kaşıntı ve o kadar tatlı kaşınıyorduki uykumda bazen farkında olmayıp kaşıyordum. Banada fitil verdi doktorum ama ilacı hatırlamıyorum. Ancak bir zararı k görmedim kullanırken. bu durum için sizi etkilemek istemem. Tamamen doktorunuza geveninizden geçmesi lazım kullanımınız. Şuan cok şükür şikayetim yok
Kubragul-94214 Clostiridium Bilmiyorum ki iç çamaşırım pamuklu ve ütüleyip giyiyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Memnune01 Kubragul-94214 intim yıkama var Sebamed’ten onu tavsiye ederim. Idrarını yaparken yanma oluyor mu?
Ahsen34 Kubragul-94214 hamıle olduğun ıcın bısı dıyemıyorum. Ama mantar yüksek ıhtımal. Arkadaşın dedıgı gıbı sırke ve travazol krem ıyi gelıyor normalde. Bıde 3 günlük bı fıtıl var. Ama hamıle olunca doktor demeden bısı yapmamak daha ıyı
Clostiridium Kubragul-94214 hamilelikten önce bende de çok olurdu deli gibi kaşırdım. O zaman ilaç alıp krem sürüyordum geçiyordu. Şimdi yapman gerekn güzel bi duş ve orayı asla kaşımamak tut kendini. Kaışıdıkca tatlı tatlı kaşıyasın geliyo. Kanatırsın daha acı verici
Seragurkan Kubragul-94214 travazol sürme konusunda acele etme lütfen doktorun danış. Bende mantar oldum doktor önermedi travazol kaşıntı kremi ama vajinaya ne kadar uygun olur emin olamadım açıkçası. Sabah doktorunla görüşmen senin için en doğrusu
Yagmurgel2020 Kubragul-94214 doktora sormadan kullanma bence ama ablamda seninle aynı durumda idrar enfeksiyonu çıktı trıvazol mu ne verdi doktor arkadaşımda aynı durumda oda aynı kremi kullanıyor
Asyaveannesi36 Kubragul-94214 mantar yada enfeksiyon olabilir doktora danışmadan krem dahi sürme canım 🙂
maviay246 Kubragul-94214 canım sakin ol sıcak suyla yıka iç çamaşırını çıkart rahat birşey giy bol olsun fönün soğugu ile kurut diyecem ama saat geç biraz önce aynı yanmayı kaşıntıyı ben yaşadım bu dediğimi yaptım ve suan biraz da olsa rahatım gebesin doktora danışmadan ilaç krem vs kullanma derim su çok da sıcak olmasın
Seyda5454 Doktorun 2 hafta önce verdiyse fitilin zararı yok demektir bende fitilden başka bişey işe yaramıyor malesef
Kubragul-94214 Seyda5454 Doktora güvenmiyorum onun için kullanmak istemedim kendi doktoruma da gidince enfeksiyon yada mantar yok demişti