SemraErkann Yavuz806 ilkinde düşündük 40 haftaya kadar bekledik ama olmayınca olmuyor sezeryan olcak 2. Cide
Yavuz806 SemraErkann artık sezeryan sonrasi illa sezeryan olacak diye bişey yok hersey normal gidiyorsa sezeryan sonrasi normal dogum da yapabilirsiniz ssvd olarak internetten araştırabilirsiniz
SemraErkann tgcaty 39 da sezeryan olacağım Allah’a şükür bir sıkıntı Yok erken almaya gerek Yok 38 erken bence
OlgaArslan SemraErkann bi de bile bile çekmek daha zor. Önünde sezaryen olmayacağını bilsen neyse de olacağını bilip de çekmek daha zor ama Allah yardım ediyo bende sezaryen den sonra bir daha çocuk yapmam diyodum ama şimdi bile kıza bi kardeş lazım diyorum 😄 herşeyin zorluğu mutlaka var zor olmayan bişey biri göstersin
Deletedmom444 nesly kaç haftalık sizinki benim bugün 36 oldu ilk doğum mu bende bafra hangi doktora gidiyorsunuz
nesly Deletedmom444 benim de yarın 36 olacak canım Raif beye gidiyorum ☺️Sen hangisine gidiyorsun valla aynı zamanlar da Doğum yapacaz galiba
tgcaty Deletedmom444 maşAllah diyim ama hiç dikiş sorunu yaşamadım doktoramı baglı blmyrum da her işimi yapardım yanma ağrı olmadı hiç bni korkutuyorlardı artık orası hep agrıcak yarım insan olacaksn diye
Kcansu SemraErkann bende 33+6 oldum. Yürümek cok zor geliyo yatarken dönemiyorum. Dediginiz gibi rahimde ve belimde agrilarim var benimde. Oturdugum yerden kalkmak bile cok zorluyo. İlkinde bu kadar zorlanmadm ben. Sanirim aralari az diye boyle oluyo.
SemraErkann Yavuz806 o dediğiniz 6 senelik bir zaman sonrası yapılan bir Doğum seçimi biliyorum tabikii benim oğlum 2 yasında
Yavuz806 SemraErkann Hayır 6 sene diye bişey yok artık 14 ay sonrasi ssvd yapanların hikayelerini okudum facebookta grup var bakın çok güzel anlatılıyor tabi sizin kararını :)
OlgaArslan Yavuz806 şahsen özel doktor olmadığı taktirde ben cesaret edemem. Devlette bi insana insan muamelesi yapılmazken özele de paran yoksa o ihtimal bana göre çok riskli