Ahsen34 çok üzüldüm… size iyi gelir mi bilmiyorum ama ilk gebeliğim benim de düşük oldu o kadar üzüldüm ki anlatamam ama şöyle bir durum oldu tam bebeğimi kaybetmesem doğuracağım aydan 2 ay önce falan eşimin beyin tümörü olduğunu öğrendik biz 3 ay boyunca hastanelerdeydik eşimin kulağı duymamaya başladı yolda yere düşüyordu yüzüde felç geçirdi bebeğimi doğursaymışım daha 40ı çıkmadan babası çokta kritik olan bir ameliyata girecekmiş ameliyat başka bir şehirde oldu yaşadığım şehre 7 saat mesafede bu bahsettiğim tümör her alana 1 ml ilk bir mesafedeydi duyma siniri yüz siniri ve atardamar yaşadığım şehirde kimse ameliyatı yapmak istemedi çok riskli olduğu için bir daha hiç duymama geçmeyen yüz felci ya da ölme riski vardı 40 günlük bebeğimle nasıl atlatırdım o süreci bilmiyorum yani aslında büyükler der ya her şerde bir hayır var bizim için öyle oldu ilk başlarda bunu kabul etmiyoruz evet ama ne olacağını biz bilemiyoruz yine olur inşallah hiç umudunuzu kaybetmeyin bu ilk düşük değildi dimi sizin