Emineslh Sevecenanne ben civilden Kraftın sırt çantasını aldım içinde çok güzel gözler var biberon mama için alt açma bezi bez torba yeri gibi bir sürü şeyler 150tl idi öyle hatırlıyorum
Hazeleslia Ben lequeen markasının aldım bebek bakım çantası çok güzel geniş içi ama aynı çantanın bir farklı modelini suan e bebek baby plus çıkardı hatta tıpa tıpa aynısını ben 150 tl aldım onlar suan 50 tl satıyor tavsiye ederim biberon için sıcak tutma gözüne kadar var👍🏻
busraalibebisi Bende aliexpress den 66 TL ye aldım ama kuponum vardı ayrıca hala gelmesini bekliyorum😀
Svl İlk bebeğimde ebebekten almıştım sonradan sevmemeye başladım okul çantası gibi gelmeye başladı.ikincide aliexpresten alacaktım baktım aynı model şoka gelmiş 27tl hemen aldım😁
Svl ysmmnk Owl yazıyo üzerinde şok bebek bakım çantası yazarsanız nete çıkıyo belkı tekrar gelir aliexprestekılerle aynı çantanın bölümleri
MerveGlvern İnstegramda ahenk bebe giyim var ordan alabilirsiniz.Kesinlikle çok kaliteli 100 tl olması lazım.Kesinlikle sırt çantası alın daha kullanışlı oluyor