wert aslında önce devletteydi miyom ameliyatı olmuştum. Özele geçti sonra. Ameliyattan memnun kalınca ona devam etmek istedim. Nerdeyse 6-7ay kadar da aralıklarla gittim. 29 -35 arası oynayan prolaktin değerimi yüksek buluyordu ilaç veriyordu o süreçte bebek deneyemiyorsun tabi. 1 ay düşüyordu sonra tkr çıkıyordu. Arkadaşımın değeri de benle aynıydı o da profa gidiyordu dktr normal bi değer olduğunu söyleyip ilaç vermemiş ona. Benim de kafam karıştı. Eşimin değerlerini gösterdim yanında kendi tahlillerimle beraber hep bana yüklendi pcos var dedi glukofen verdi filan. E eşimin değerleri nasıl diye sormasam düşük demiyordu. Yani aklımda hep sorular vardı. Anlaşamadık dym kısaca:) Başka yere gitmeye başladım sende pcos yok ilacı bırak , proşaktin değerin normal sakın içme dedi. Eşime takviyeler verdi 3 ay kullan belki hamile gelirsin dedi ve 3 ay sonra hamile gittim. Çok uzattım ama sonuç itibariyle duruma yanlış kanalize olduğumuzu gördüm iyi ki dr değiştirmişim dedim. Ama ameliyatı cidden iyiydi nerdeyse iz kalmadı ve çabuk toparlandım onda hakkını yiyemem.