Nurklc38 gurbetcikizii Aç olmanız lazım sana içecek veriyorlar içiyorsun ne kadar erken içersen artık. Kan tahlili veriyorsun içtikten sonra. Sonuçlar bi saate çıkıyor
Sarisinbiiiranneeee Seryy evet 3 defa kan veriliyor ama sonuc icin beklemiyorsun ki doktor sonuc icin seni arıyor normal ya da değil bilgilendiriyor. Bana öyle yaptılar doktorun asistanı aradı bilgilendirme yaptı 😊
Seryy Busra70 şimdi baktım en son 28e kadar yapılıyor muş oluyormuş yani . Ama baya geç olmuş yeni mi söyledi doktor
viildaaannn Seryy hmm bunu bilmiyordum işte asıl niçin yapıldığını öğrenmek istiyordum teşekkür ederim
Busra70 Seryy yok ben henüz yaptırmadım şuan 26 haftalık hamileyim doktoruma sıra alamadım çok zor oldu sırayı aldım ama gidene kadar 28 haftalık olacağım acaba sırayı beklemeden gidip konuşmalı mıyım
Gamze_yildirim Seryy 😂😂benim şansıma mıdir artık nedir sanki çilekli maden suyu iciyormus gibiydim sadece sonundaki tadı kötüydü ama bence yeni yaptiricaklar ezcaneden alırken çilekli veya limonlu alabiliyorlarmiş
gul552 Busra70 yok yok yaşamadım 24.haftamda çağırdılar karar veremediğim için yaptıramamıştım. Karar verene kadar 28.hafta oldu😂