Hayalim38 Arkadaşlar merhaba benim 15 güne yakındır akşamları hafif ortaya çıkan boğaz ağrım vardı ama rahatsız edecek derecede değil di velhasıl dün bu boğaz ağrım şiddetlendi gece uyutmadı sabah da boğaz ağrısı biraz hafifledi yerini bildiginiz grip aldı burun tıkanıklığı ve sürekli akıyor baş ağrısı arada bir öksürük koku gittikçe azalıyordu a ben burnum tıkalı diye düşünüyordum az önce 1 saat uyudum uyandım terlemisim ve şuan koku sıfır kolanyayi grm almıyorum bebeğime bişey olurmu kızlar korkuyorum 18 haftalık hamileyim 1 doz aşılıyım koku yeni gittiği için acaba sonlarına mi geldim fark etmeden destek verin atlatan varmı hamileyken
Kbra240 Hayalim38 ben30 haftalık hamileyim perşembe gecesi corona testi oldum cuma pozitif olduğumu öğrendim çok zor geçiyor şu an hastaneden çıkardılar kendi istegim üzerine bence sende bi test ver canım ona göre önlemini alirsin
ESRA4344 Hayalim38 canim benim bugün 10. Günüm 3.gün gitti koku bende ama inan çok zordu son 3 gündür çok şiddetlendi öksürük bugün bi tik azaldi
Birsen2906 Hayalim38 benimde cuma günü pozitif çıktım ogune kadar kaş eklem ağrısı kırgınlık vardı artı soğuk algınlığı grip gibiydim cuma günüde koku tat gitti velhasıl pozitif bugün pazitifligimin 4 günü am hastalığımın 7. Gunu
Zuzuuss Hayalim38 bende yanılmıyorsam 15. Haftada pozitiftim ama korkma bu haftalarda Bebiş etkilemiyor dendi sadece iştahım olmadığı için iyileştikten sonra kontrolde bebek gelişmemiş onu da kısa sürede toparladık çok dikkatli beslenmiştim o dönemde en önemlisi bolca su içmiştim odanın içinde de hareket ediyordum hep yatmamıştım kan akışım yavaşlamasın diye ilaç kullanamadığımız için kan sulandırıcı da alamamıştım böyle Allah’ın izniyle geçer de önce bir test verip öğrenmen lazım
Hayalim38 Kbra240 sizin belirtileriniz ne idi peki çok geçmiş olsun yani ilk başlarmı kötü başladı sona doğrumu acaba ben ilkini çok kolay atlattım ama bu nasıl olur bilemiyorum
Kbra240 Hayalim38 acayip bir kemik agrisi ile başladı şu anda kuru öksürük var öksürürken ciğerlerim patlayacak gibi hissediyorum sen nasıl oldun şu an
Angel7761 ESRA4344 bende kovit atlattım 28 haftalıkken bol bol ballı süt iç öksürügü kesiyor rahatlama oldu bende gergin içiyordum kovitimde rabbim şifa versin inşallah
Hayalim38 ESRA4344 benimde öksürük 2 gündür var boğaz gıcıklanması olunca öksürme hissi geliyor boğazım yanıyor sanki yara gibi koku gitmemiş olsa dicem ben gribim ama koku gidincr otomatik ne yediğimin lezzetinide anlamıyorum 🤷🏻♀️bugün 3.günüm oluyor umarım fazla sorun olmadan geçer sizede çok geçmiş olsun
humasultan3443 Kbra240 eşimde aynı şekilde canım ciğerleri parçalanıyor sanki ne iyi gelecek bi türlü çözemedim dün test verdik pozitif çıktı 😔
Hayalim38 Kbra240 ben teste negatif çıktım ama boğaz ağrim çok fazla balgamlı öksürük de dahil üst solunum yolu enfeksiyonu varmış yüksek derecede antibiyotik kullanmam lazım mis
Hayalim38 Birsen2906 Ya bende şimdi geldim acile parol serum takıldı sadece bişey demedi bile test ver dedi insalla pozitif çıkmam 😩 çok korkuyorum kas ağrım yok ama sanki ağır bir grip gibi
Hayalim38 Birsen2906 negatif çıktı cnm çok şükür ama üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullanmam gerekli imiş
Kbra240 humasultan3443 benim oksurugume biraz şu iyi geldi 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı zencefil bal ve limon sıkıyorum bide o yumuşatiyor biraz Allah acil şifa versin bizde pozitifiz😑 30 haftalık bebis var bide senin kaç aylık canım
humasultan3443 Kbra240 benim 35 haftalık canım şimdilik bişey yok bende ama daha Bugün öğrendik çok korkuyorum 😔
Yase06 Ben de 30 haftalık hamileyim . 5. Günüm kovidli . Çok şükür bir öksürük kaldı. Bol ıhlamur, nane limon , su tüketin. Ben ilac kullanmıyorum.
Kbra240 humasultan3443 bende ilk pozitif çıktığımda çok korktum ağladım hiç ağlama biz ağlayınca bebislerde stres yapıyor sakin ol canım Allah hepimize sifa versin inşallah bebislerimizi alalım kucağımıza sağ salim ❤❤
Hayalim38 Zuzuuss Akşam verdim cnm test gece çıktı şükür negatif ama boğaz enfeksiyonu varmış yüksek antibiyotik kullanmam gerekiyormuş 😩