ebrar6036 https://resimyukle.io/r/qTZz3KkhWE Yarın doktor randevum var saat 2 de bu resimde 11 haftalık tı ama şuan 17 haftalık korona olduğum için gidemedim hadi herkes tahminini yazsın bakalım yarın kimlerinki doğru çıkıcak görelim 😇 Ekşi aşeriyorum ama tatlıda seviyorum bebeğimi sağ tarafta hissediyorum genellikle kuyruk sokumu tarafı ve belim ağrıyor miğde bulantım yeni bitti öyle işte tahminleri alalım
istekalbeni11 ebrar6036 senin dediğin şeyleri ben de yaşadım Benim Bebeğimin cinsiyeti tam 19 haftada belli oldu erkek
istekalbeni11 ebrar6036 19 haftaya kadar da hiç tahmini falan vermedi Çünkü bebek hiçbir şekilde kendini göstermiyordu
ebrar6036 Ahsen34 herkes erkek diyor çevremde ama o yukarıda Bi çıkıntı gibi bişi var o ayağı çünkü başka çıkıntı göremedim ben yada bu işten pek anlamadığımdan görememiş olabilir
Ahsen34 ebrar6036 ayağı degıl kuzum en yukardakı çıkıntıyı demıyorum. Docdrmfk ınstagram bak alt tarafa doğru videolara cınsıyet ıle ılgılı 😂
Ahsen34 ebrar6036 ebrar6036 ebrar6036 ayağının alt kısmında genıtal yukarı doğru. Tabı doktor degılız sonuçta :) tahmın