Asyaveannesi36 Theeileyd ben bir paket 70li prima premium care aldım tenine uyumuna göre değiştiririm yada devam ederim bez stok yapmak biraz sıkıntılı
ikikuzuannesi_18-21_ Theeileyd sleppy 1 numara 2 paket aldım 80 tane oluyor bide minies 2 numaradan başlıyor 1 paket aldım şimdilik yeterli bezi kullanabilecek mi pişik yapacak mı ikisini de deneyeceğim ona göre devam edeceğim inşallah stok için erken daha.
Kizannesi92 Theeileyd Sleppy 2 numara aldım 3-6 kg olur diye tahmin ediyorum ama 210 tanecik bezim var baktım hepsini kullanamadik koyarım kenarı illa bi doğuran olur yada ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm kendi kendime indirimden alınca baya da uyguna geldiydi
Kdrcyd Stok işi sıkıntı , ben internetten 1 koli sleepy aldım alerji yaptı , elimde patladı.ihtiyaç oldukça uygun yerden getirtiyorum
Ayseee4238 Theeileyd ben Molfix 120li paketlerden 2tane almıştım 1numara 1ay içinde de bitti zaten çok fazla bez gidiyor.
Cerensultan Theeileyd öncelikle şöyle soliyim 1 numarayı 1 ay kulandim 2750 doğdu Prima kulandim ama pişik yaptı baby turco aldım şuan 4 ve 5 numara arasında gidip geliyoruz 21 aylık hala kullanıyorum en çok 3 ve 4 kullanılıyor uzun süre 2 numarayı da 2 ay kulandim