Fats3545 Hanımlar hamilelikte “saç kesilmez çocuğun ömrü kısalır ” muhabbeti hakkında ne düşünüyosunuz ? Duydunuz mu daha önce yada buna benzer şeyler🤷♀️
Duy_gu Fats3545 batıl bence 😅😅komik geliyor yaa ölümü kaderi yazan Allah o ne zamn isterse alır canını kardeşim inanma bence böyle hurafelere
Toprak6565 Fats3545 Evet ben de duydum bunu ama saçma geliyor bana. Allah bilir herkesin ömrünü. Böyle şeylere takılıp da moralini bozma sakın. 🤗
Beyzamom Fats3545 batil inanç bende çok araştirdim kestirdim sonra. Doğuma uzun sacla giremem iyiki kestirdim
sedacelikss Ben kestirdim ablam kestirdi eltim kestirdi benimki daha doğmadı ama onların ki büyük ve sağlıklı😂
seon90 Yaaa geçen ben böyle bir şey paylaşıcaktım sen Paylaşmışsın.bende kestirmek istiyorum çok ama korkuyorjmda batıl inanç biliorum ama korkuyorumda
Fats3545 seon90 yarın ilk işim kestirmek olucak saçma geliyo bana da ama korkuyodum da sorduğum iyi oldu rahatladım kızlar saolun 😁🙋🏻♀️
Eyoo Fats3545 😂😂😄😄 bir canlının ömrünü yalnızca Allah’u teala belirleyebilir.Bir saç kesimi değil bunlar sadece saçma sapan batıl inançlar
seon90 Fats3545 kız bende kestireyim o zaman valla saçma sapan topuzdan sıkıldım artık 😂😂sürekli topla topla açık saçla dolaşamıyorum
Kizannesi92 Fats3545 batıl inanç malesef batıl olduğunu biliyorum ama annem kardeşim de saçını kestirmedi kıyıp da çocuktum hatırlıyorum şimdi kestirmek gelmiyor içimden 😁 ama kesin batıl yani
mry_mst Fats3545 ay tövbe yarabbi Allah o bebeği ana rahmine düşürdüğü an bi ömür biçmiştir zaten saç kestirdik diye verdiği ömrümü kısaltacak Allah tövbe yarabbi Hiç inanmayın öyle şeylere
-Arya- Fats3545 Saçma sapan olduğunu düşünüyorum. 24 haftalıkken falan kestirdim sanırım hemde upuzun saçımı omuzlarımda kestirdim 😂
yesilkelebek Fats3545 müslümanlıkta anne rahmine düştüğü anda zaten Allah tarafından ömür biçiliyor. Saç kestirmeyle ömür ne kısalır nede kestirmemeyle uzar.