seon90 Babydream yapma kuzum yani kaynar suyla yıkanma 😂😂bu soğuk havada tabiiki sıcak suyla yıkan ama kaynar olmasın daha çok yeni hamileliğin
Babydream seon90 sıcak su 45 deydi 55 çekmiştim bugün 😂😂 o zaman ben onu yarın indireyim eski haline 😂
Cotanakk Ben hep sıcak suyla alırım bi zararını görmedim umarım görmem hatta bana iyi geliyor bel ağrım hafifliyor biraz
Babydream Cotanakk evett aslında öyle bel ağrım hafifliyor ama alınmaması gerekiyormuş bizde almayız olsun değer bebişlere 🥰
Babydream Mikmikbuk ayakta dikilmekten yorulmasam 1 saat durucam kaynar suyun altında o derece 😂 doğru diyorsun canım bunu dikkate alıcam ☺️🙏🏻🥰
DemetF Babydream ayaklarina koysan bisey olur mu sanmiyorum kasiklarina karnina beline falan koymamak gerekiyor sanirim
Momofelisa Bir çok kişi yazmış bende yazayım, benim de doktorum sıcak suyun düşük riskini arttırdığını, ılık suyla ayakta çok fazla vakit geçirmeden duş almamı söyledi. Riske atmaya değmez bence.
Babydream Momofelisa aaa ayakta da mı fazla durmamaız gerekiyor bunu ilk defa duydum bi bilgin için çok sağol canım ☺️ Kendime minik bir oturak alma zamanı geldi o zaman hem hamileliğin ilerleyen zamanlarında iyi olur☺️
Aselinkooo Babydream vajinaya tutmadığın, sürece sorun olcanı sanmam. Kafaya dökülen su bebeği niye etkilesin ki.
_ipekkkkk Babydream Bende öyleyim çok sıcak su ile duş alırım genelde ama hamileliği öğrendiğimden beri ılık alıyorum sıcak su kasları gevşettigi için risk olur dendi o yüzden riske atmaya gerek yok dedim alıştım ılık suya mecbur👣😀🤷♀️
Babydream _ipekkkkk alışmak zor olucak birazcık ama dediğiniz gibi gerçekten mecbur 😂 olsun bebişlerimize değer 🥰
EsraBu Babydream her gebelik farklı olduğu için herkeste sorun olcak yada olmaz demek doğru değil bence en iyi doktorunuz bilir benim doktorum ılık suyla duş al şampuan kullanmayı bırak bebek şampuanı kullan onlar daha doğal ve sıvı sabun da ellerine kullanma kalıp sabun kullan demişti
Babydream EsraBu aslında çok mantıklı bebek şampuanı zararı yok bunuda dikkate alıcam mutlaka ☺️ Kalıp sabun çok sevmem sanki ellerimi çatlatıyor gibi geliyor bana 🙈
Momofelisa Babydream yok hayır canım mesajımı biraz anlam eksikliği ile yazmışım. Daha doğrusu bir virgül koymayı unutmuşum. Duşumuzu ayakta oturarak değil ve çok fazla da vakit geçirmeden yapmamız gerekiyor. Mantık o buhar ve nemli ortamda minimum seviyede kalmak.
_ipekkkkk Babydream Aynen canım benim sağlık olsun da napalm herşeye değer Tedbiri alalımda takdir Allah’tan 🤲👣🌸