RHMYT Fatmaaozsy ilk 2 doz sinovac aşı olmuştum hamilelikten önce. 19+5te de 3. Doz biontech aşımı oldum.
Gizemydag Fatmaaozsy ben 16 haftalıkke biontec 1. Dozu oldum 2. Dozuda 21. Haftamda oldum çok şükür bi sorun yaşamadım doktorumda zaten mutlaka yaptır dedi
Papatyaa38 Fatmaaozsy 27 haftalikken kontrole gttgimzde sormusduk asi olmam gerekirmi diye oda kesinlikle olmalisin dedi su haftada olman gerek diye bisey demedi randevumu aldim oldum 3 ayi gectiyse gebeligin olabilirsin
Fatmaaozsy Papatyaa38 anladım bende şimdi 17 haftalığım bi doktorum ol dedi bi doktorum olma dedi kimi doktor da 6 aydan sonra önermiş kararsız kaldım
Gamze_yildirim Ayı geçirdikten sonra bütün doktorlar öneriyor zaten olun diyorlar hamile olup covid geçiren binlerce kişi var aşı olmamış ben 1. Dozu 24 veya 25. Haftamda falan oldum 2. Dozumu da 28. Haftamda oldum sadece kol ağrım oldu ikisinde de o kadar İkiside biontec
Papatyaa38 Fatmaaozsy ol bence ortalik cok kötü hamileyken ölen kisiler var riskli bi durum aşı olmayınca
Fatmaaozsy Papatyaa38 ben zaten olmayı tercih ediyorum ama doktor önermeyince bilemedim tereddüt ettim