derylmz63- Merhaba anneler yeni doğum yaptım sezaryenle 10 gün oldu bu gece göğüslerimin şişliği ve ağrısıyla uyuyamadım halsizlik ateş bütün kemiklerim sızlıyor sanki araştırdım süt sıtması yazıyor yaşayanlar varmı varsa ne yaptınız çok kötü durumdayım 😔
metehaninannesiii derylmz63- bol bol emzir ikisinide ates varsa mastit olabilir surekli emzir sut sagma makinesi varsa onunla sagdir
Bezelye_2 derylmz63- ben devamlı oluyordum aynen sürekli emzir yada sağ gögüslerin boşalmadan rahatlayamazsın. Soğuk tampon da iyi geliyor ateşine, hafif dolduğunu hissettiğin an boşaltmaya bak göğüslerini sürekli tekrar eder.
seon90 derylmz63- mastit olmuşsun canm benm ateşim çıkmıştı 40 dereceye hastanelik olmuştum.ılık suyla duş al göğsüni ovala ağrıyan yerlerini.ve emzirmeye çalış bol bol ve ekstradan sağ sütüni.
derylmz63- Bezelye_2 Sağdım bir kaç kere ama sonra yine böyle oldu sizde de kemiklerin sızlamadı ateş oldu mu
Bezelye_2 derylmz63- ne sıtma ama ölüyorum sanmıştım her defasında ateş desen sayıklar derecesinde oluyordu.
derylmz63- Bezelye_2 Maşallah Allah bağışlasın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
derylmz63- Kumsalsmom Onu denedim bir kere sıcaklığını aldı ama sütü kesiyomuş galiba o yüzden bidaha denemedim
Kumsalsmom derylmz63- aslında kanalların açılmasına yardımcı oluyo diye de okumuştum ama bilemedim makineniz varsa sağmaya çalışın bi de