Senayyalcin Nazlii__ 40+2dd doğumdan sonra geçti 😀 ciddi anlamda 9 ay bulantı çektim ama prilam dr bulantı hapım sağ olsun ayakta tutuyordu hissetmiyordum bulantıyı
Nazlii__ Senayyalcin 6. Haftadan veri kullanıyorum bende prilam sabah akşam sıkıntı yok ama akşama etkisi kalmıyor akşamdan bulantım oluyor gündüzde içemiyorum çok kötü oluyorum uyku sersemlik mahvediyor beni 😑
Ozgeonataydin Nazlii__ bende o ilacı kullanıyorum ama ben gece 2 adet alıyorum gündüz kullanmıyorum etkiside oluyor
ozge07070 Nazlii__ bende ilk kullandığım zamanlarda pek işe yaramıyordu kusuyordum şimdi iyi geliyor arada yine kusmalarım oluyor ama genel olarak iyiyim siz kaç tane içiyorsunuz
Busrablt 20+5 haftalık hamileyim ama hala prilam kullanıyorum geçmiyor maalesef hatta sağlık ocağındaki hemşire kız mı dedi kız bebeklerin bulantısı bitmiyor dedi ama bebeğim erkek 😊
Nazlii__ Senayyalcin gece 2 adet alıyorum sabah öğlen sıkıntı yok ama akşama etkisini kaybediyor bulantı devreye giriyor gündüz de kullanamıyorum çok sersemlik yapıyor kafam yastıktan kalkmıyor kötü oluyorum mecbur bulantıyı çekiyorum
Nazlii__ ozge07070 gece yatmadan 2 adet içiyorum sabah öğlen sıkıntı yok ama akşama etkisi kalmıyor gündüzde içemiyorum çok kötü yapıyor
Busrablt Nazlii__ sizin bebeğiniz kaç haftalık acaba benim 17 den sonra hafifledi artık gece 1 tane içiyorum
Ydnhld Nazlii__ iki tane derken yani aynı an da 2 tane tablet mi içiyorsunuz ☺️ Ben günün farklı saatlerinde teker teker içiyordum. 2sini aynı anda içmek zararlı olmasın ?☺️ Ya da ben mi yanlış içiyormuşum şimdiye kadar 🙈
Cicek08 Nazlii__ evet herkesin farkli farklı inşallah siz de bir an önce atlatirsiniz gerçekten zor 🤲
Zeyno16 Nazlii__ hemde nasıl. Ztn o yüzdn de 5kilo ancak alym 9 ayda. Şimdi de mide yanması yine bşy yiyp içmye korkym
FeriDee Nazlii__ hatırladın mi beni 😊 dün senin dediğin gibi içtim bi sıkıntı çekmedim gündüz akşam olunca basladı bulantı ama o kadar çok olmadi. Dün baya geç içmiştim hapı gece 1 2 gibiydi galiba ondan etkisi baya geç geçti. Simdi yine öyle içecem
ozge07070 Nazlii__ bende gece iki tane içiyorum başta tam etki etmiyordu hatta uyku yapıyordu baya şimdi uykuda yapmıyor midemde iyi inşallah bi an önce düzelir gerçekten çok kötü bişey bulantı
Nazlii__ FeriDee hatırladım tabiki bende size yazacaktım işe yaradımı diye 😄 Çok mutlu oldum en azından gündüz içildiği kadar kötü yapmaz ben sadece bir kere gündüz içtim mahvetmişti beni siz iyi dayanmışsınız vallahi 🙂