DrMery Guler123- merhaba kaçıncı haftadasınız acaba ben de perinatolog araştırıyorum kafama en yatan mehmet tayyar oldu Ama ücretini bilmiyorum Siz kaydadeğer birşeylere ulaştıysanız ya da gittiyseniz birine tecrübelerinizi bekliyorum 🌸
Emossssss Guler123- merhaba ben Prof Tuncay özgüne gittim özel muayenehanesi var gayet memnun kaldım 550 TL ödedim
Bim Guler123- malatyada araştırma hastanesinde Rauf melekoglu var dev iyi …riskli idim onun sayesinde çocuğunu aldık kucağıma
Papatyaa38 Perinatolog degil ama radyoloji uzmanina gttim ben kizilay hastanesinde serif ışın gidiceksen ona gidebilirsin cok memnun kaldim ben perinatolog olarak mustafa başbuğ var tuncay özgün de var ama onlardan memnun kalan pek yok
Papatyaa38 Guler123- cd vermiyor ultrason veriyor bide kagıt veriyor 2 sayfa ultarason bilgileri ben 300 tl ye yapdrmisdim 23 haftalikken suan 33 haftaligim 350 olmus sanirim cnm kac haftaliksin
Smilend Emossssss tuncay ozgun den ben de randevu aldim cd verdi mi size ? Goruntuleri nasil veriyor bilgi verir misiniz ?
Emossssss Smilend evet CD veriyor içerisinde bütün ultroson resimleri ve renkli resimler bulunuyor muayenesi 50 60 dk sürüyor
Emossssss Smilend rica ederim evet memnun kaldım zaten herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor aklınızda bir soru işareti de kalmıyor