uzaldlal Arama butonu kalktığı için başlık açıyorum bulantılarınız ne zaman geçti ? 10 hafta oldu hala günlük hayatımı etkileyecek kadar bulantılarım oluyor özellikle gündüzleri sonrasında ara ara rahatsız ediyor gün içinde
Kereminannesiiiiiii uzaldlal 18 e kadar devam etti canım. Tam olarak 20 den sonra yemeye başladım herşeyi.
Gokcecicekk Gokcecicekk uzaldlal canım bir çaresi yok hap kullanabilirsin prilam doktorunla görüşüp.ilk 3 ayım çok kötü geçti.sonra bir anda kesildi :)
-ilayda- uzaldlal ben 3. Aya kadar bulantı çektim sonra kesildi rahatladım şu an 30+2 yiz ara ara bulantılarımız oluyor zorlamıyor. Hatta demiştim hamileliğin en güzel ayı 3-6 ay arası diye 😁😁
asll4244 uzaldlal 17. Haftaya girdik hala devam ediyor kusmalar yediğimi çıkarmalar bana çok dediler 3. Ay bitsin geçer diye geçmedi sonra dört bitsin geçer dediler yine geçmedi şimdi de beş bitsin geçer diyorlar ama ben artık geçeceğine inanmıyorum
Suada2022 Arkadaslar 6 haftadan basladı bende 12 hafta olduk hala bulanıyor ıstah yok.doktor ılac yazdı serom faydası yok.ılk gebelik bende ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSIN KIZLAR.
Gokcecicekk Suada2022 doktorunla görüşüp prilam yazdırabilirsin gece 2 tane atıyordum.doktorum çok bulanıyorsa eger 2 adet ar diyordu.
uzaldlal Gokcecicekk kullanıyorum ama çok bi faydasını görmedim kana kana su içmeyi özledim valla ekşi şeyler yiyebiliyorum sadece onun dışında hep bulantı
uzaldlal Gokcecicekk umarım benimde bu şekilde olur gerçekten hayatla bağlantım kesildi her şey kokuyor hep evdeyim çıkamıyorum