elifhdk Melike0146 ben emziği philips avent aldım düz zaten damaklı değil biberonda lansinoh tercih ettim
Nisanurerezz Evet cok memnumum ilk bebegimede almistim hala da devam ediyoruz simdi ikinci bebegime aldim yenidogan
Zenkarnec Ortasında cubuk olanlar var gaz içerken gaz yapmasın dıye ondan alın mutlaka gaz sorunu olmaz
ogrenenefe Mk34 kauçuk olanlar için 3-4 haftada bir değiştirilmes gerekiyor diyorlar normalde 3 ayda bir değiştirmiştim ben ilk kızımda emziğini. Şuan hamileyim 7 aylık hamileyim bibs almayı düşünüyordum ama 3-4 hafta çok kısa bir süre gibime geldi.
Mk34 ogrenenefe oyle birşey duymadım açıkçası.Eşimin kuzeni aldı zaten hediye olarak.Ama bildiğim kadarıyla iki üç aydan sonra yıpranıyormuş bebeğim severse yedek de alırım.Ben avent de alacaktım ama ebem önermedi o yğzden vazgeçtim.Aslında damak yapısına göre alacaktık ama alınmış oldu.Bebeğime uygun olursa devam ederim olmazsa artık nasip 😅
mrs_elisah Melike0146 biberon lansinoh aldım meme reddi yapmadı ama anne memesine yakın biberon yoktur kaşık biberon alın. Emzikte avent ultra air night kullanıyoruz yine memnunuz ama Emzikte meme reddi yapabiliyor. Tavsiyem kullanmamanız.