kahvekitapakademi Seyma2 benim de aynıydı inanılmaz bir ağrım vardı yerimde duramıyordum şükür keseyi gördük ağrılar da azaldı
Seyma2 kahvekitapakademi cok sevindim darisi bize insallah bende tekrardan kan testi verdim 456 dan 950 olmus yukselis var sukur pazartesi 5 hatfalik olacak insallab kese gozukur
Seyma2 kahvekitapakademi kac haftalikken keseyi gordunuz bide normwl ulustrasyona da mi yoksa alttan munanede mi gordu
dilruba11 Burcutasan bende 3 gün sonra tekrar test verdim 2281 çıktı. Son adet tarihime göre 4+4 oluyor o zaman. Çok teşekkür ederim :) ultrasonda kese göründü mü peki 5 haftada görünüyor denildi bende o yüzden bir hafta daha bekleyip öyle gideyim diyorum.
Burcutasan dilruba11 Merhaba beş haftalıkken kesem görülmedi ve doktorlar beni korkuttu o yüzden bence 10 gün sonra gitmeniz daha doğru olur ve o zaman da kalp atışlarını bile duya biliyorsunuz
kahvekitapakademi Seyma2 5+3ken vajinal ultrasonda gördüm. Doktorum vajinal yapıyor ekstra detay varsa kaçırmamak için
H-5335 Burcutasan merhaba canım normal tabıkı bu yasadıkların bende 9 haftadayım daha ıstahım yok hıc resmen zorla takınıyorm 3 aydan sonra ıstahımız acılır merak etme 😍😍
Beyzan738 Burcutasan gayet normal canm bu dönemlerde ilk üç ay böle oluyor salata ceviz badem süt yoğurt bunun gbi şeyler ye bulantin için doktor prilam veriyor ondan iç yeşil elma iyi geliyor bulantya
NeseA Bende 5 haftalik çok şükür hiç bir sikayetim yok sadece arada belim ağrıyor çok az ama dinlenince geçiyor 😍
Burcutasan _neslihan_ merhaba ben sadece o dediğim hafta kustum Dr pirilam içiyorum kusmamak için gece yatmadan 2 tane mide bulantımı Kesti tabi bazı yiyecekleri yiyemiyorum bu ilacı kullanabilirsin bana fayda etti 🤲🏻🥰
gamzeli27 Burcutasan 4+4 ‘den merhabalar ❤️ Malesef benimde iştahım 1 haftadır kapalı 🥺 Olsun bebişimiz sağlıkla gelsin inşallah. 2 ay önce folik asit kullandım. Şuanlık daha doktora gitmedin Acaba ne zaman keseyi? Ne zaman kalp atışını duyabilirim❤️🌹
Burcutasan gamzeli27 kese görmek için bence gitmenize gerek yok. 6.haftada giderseniz kalp atışlarıyla birlikte duyup görebilirsiniz. Ben 6+1de görmüştüm