MMmerve_ Yeşil erık aserıyorum hıcbıyerfe yok ıstanbul avrupa yakasında bıldıgınız manav varmı yeşil erıl satan agzıma resmsn tadı gelıyo bulamadık hıcbıyerde:(
Elsu26 MMmerve_ Ankara’da hamile manavı diye bir yer varmış kargoyla falan gönderiyormuş onu bi araştırın isterseniz
gldn065807 MMmerve_ ayy inşallah bulursun bende oğlumda aramıştım bulamamıştım donmuslari oluyomus büyük marketlerde istersen birde ona bak
Aslaninannesi01 MMmerve_ benim dolabımda var keşke çıkabilsem dışarı yarın hemen gonderrdim size ama huysuz bir bebeğim var inşallah bulursunuz bende hamileyken çok aramıştım
MMmerve_ Elsu26 baktık canım hıcbı manavda yok delırıcem resmn tadı gelıyo:( hıc boyle bısey asermemıstım sımdı bı manavı aradık adam dırekt papaz erıgı ıcınmı aradınız herkes onu soruyo yarın getırıcsm dedı ınsallah getırır
Meleekk MMmerve_ ay bu günlere herkes erik aşerio 🤭ben aşermem inşallah 😃Allah yardım etsin canım 🙏hamile manavları oluo muş araştır bakalım inşallah bulursun 🤲☺️
MMmerve_ Meleekk sorma bı manavı arafık dırekt erık ıcjnmı aradınız dedı adam herkes soruyomus adam yarın getırıcekmış ınsallah😬😬😬
Nnurdan MMmerve_ cnm trent yolda 100 gr 12,5₺ var ordan al yorumlarıda çok iyi 14 tane filen diyorlar ama bir incele istersen
Selenimo gldn065807 Evet Canım ben şuan Trabzondayım Memleketimde burada yoktu o uygulama Giresun’da vardı mesela sipariş verdim ordan geldi bana sabah kapımdaydı güvenebilirsiniz benim arkadaşım hamile değil ama ordan hep alıyor meyveleri çok güzel🥰🥰🥰