Merhaba arkadaşlar ilk olarak gebe kalma sürecimden bahsetmek istiyorum zorlu bir süreçti 3 yıl klomen kullanımını kimyasal gebelik gonalf kullanımı derken hem kendimi hemde eşimi manevi anlamda cok yıpratmıştım artık cinselligi kendim için değil çocuk için yaşamaya başlamıştım hem eşimi hem kendimi yıpratıyormuşum.. en son eşimle tüp bebek yaptırmaya karar verdik doktora gittik doktorum yaşımızın cok genç olduğunu{25 yaş } tüp bebeğin en son tedavi olduğunu olmazsa daha cok yıpranıcagımızı söyledi bizi aşılamaya ikna etti aşılamadan önce size 1 ay müddet veriyorum rahim filmi çektirin sonuçları görelim. Banada güzel bir diyet verdi spor yapmamı önerdi. PKo tanım vardı ve prolaktin hormonum yükseliyordu ayriyetten tüm kan değerlerimi normale döndürecek vitaminler verdi. O ay rahim filmi çektirdim zaten aşılama yapılacak diye cinsel anlamda ben cok rahattım tabi eşimde🤪 adet olmayı bekliyordum diğer ayda ama polikistikten dolayı adetlerim düzensizdi rahim filminden sonrada olmadım adet eşime ısrarla kan verelim diyorum o da hayır negatif gelir üzülürsün diyordu o zaman ben adet söktürücü kullanıyım doktor aşılama işlemlerini başlatsın dedik eczaneye gitmişken birde gebelik testi aldık testi öyle umutsuzca yapıp tuvalettten çıktım tuvalete tekrardan girdiğimde şok geçirmiştim rabbim herkese bu pozitifliği yaşatsın.. gebelik sürecim cok güzel geçti aşılamaya gerek kalmadan psikolojik açıdan rahatladığım ay hamile kalmıştım. O ay birde hacamat yaptırdım onun etkiside olabilir . Şimdi bebeğim yanımda uyuyor rabbime şükürler olsun. 39+5 te sezeryan ile doğum yaptım 5. Gün agrılarım hemen hemen tümü geçti bebeğimle daha iyi ilgilenebiliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah