Elsu26 evlatkokusu0806 ben deterjanı dahil her şeyini uni baby aldım çevremde kullananlar hep memnun 😊
Serpil-Harun21 evlatkokusu0806 bende ünü baby aldım herşeyini alkol parabrn alerjik şeyler içermiyor çok doğal olduğu için daha önce çalışırkende satıyordum çok büyük tercih edilen birleydi
Esra3890 evlatkokusu0806 Ben Instagram mühendisin oğlu takip ediyorum içeriği temiz katkı maddesi olmayan ürünleri araştırıp söylüyor onları genelde kullanıyorum ıslak mendil sleppy baby turco genelde hangisi indirimde uygun olursa onu alıyorum
Kafam evlatkokusu0806 ben ondan aldım cok arastırdım herkes onu tavsiye etmiş bi paket aldım şimdilik zaten temizleme pamuğu kullanıcam
BabyLoveeee evlatkokusu0806 bana çevremden 6 aya kadar ıslak mendil kullanma,saf su ve pamuk kullan uyarıları geldi o yüzden kararsızım😔
aylul0 nedenolmuyor01 mendiller çok ıslak değil açıkçası biz şu an kullanıyoruz, ıslak kuru arası bir şey. Unibabyden sonra bunu hiç beğenmedim 😵💫
Merinosunannesii evlatkokusu0806 uni baby yenidoğan sarı paket koku yok mendili kalın çok kaliteli tek 1 tane yetiyor üst üste kat kat koymuyorum içeriği temiz fiyatta diğerlerine göre uygun
nedenolmuyor01 aylul0 siz öyle deyince açıp baktımda evet gerçektende çok ıslak değilmiş stok yapmıştım birde ama yıkayarak kullanmayı düşünüyorum zaten
aylul0 evlatkokusu0806 unibaby mavi yenidoğan çok iyi 👍🏼 ben mendilleri hep ikiye yırtıp kullanıyorum bir de boy olarak da ideal.
_Evlatcennetkokusu_ Bende unibaby yeni dogan aldım ama yıkamadan kullanmıyorum bebeğim 22 günlük oldu Çok şükür pişik olmadi