FidanKizilcik Merhaba arkadaşlar benim Beta hcg değerim 2 günde bir en az %60 yükselmesi gerekirken daha az yükseliyor. Ve gebelik kesem 3mmdi 5 gün sonra en az 8mm olması gerekirken 5,6mm çıktı. Böyle bir durum yaşayan oldumu
BMelek FidanKizilcik benim ilk gebeligimde ayniydi kurtaj olmak zorunda kaldim. Saglikli ise insallah normale doner ama doktorlar bu gibi durumlarda bebekte saglik sorunu oldugu icin vucut gebeligi durduruyor demisti. Insallah sagliklidir ve buyumeye devam eder
FidanKizilcik BMelek 7 ekimde hamile olduğumu öğrendim beta 147.3 çıktı 12 ekimde 590.60 14 ekimde beta 926.70 kese 3mm 19 ekimde beta 1605 kese 5.6mm 20 ekimde 1998 Bu sonuçlar çıktı. Doktorum çok sinir bozucu konuştu bende başka bir doktora gittim.diğer doktor dedki durma yok büyüme devam ediyor geç döllenme olabilir dedi. 11 Eylül son regl tarihim ozaman 5 hafta 4 günlük olmam gerekiyor ama bu ultrasonda daha 3 4 haftalık gibi dedi beklicez dedi umudunu kaybetme dedi. Büyüyeceğine dair görüşüvar doktorun. Dua edin lütfen 🙏
Gul2808 FidanKizilcik umut vermek istemem ama gonulunu ferah tut verende Allah alanda Allah 4 kaybim var pıhtılaşmam olduğu için. 5. Hamileliğim gebeliğin başında bnm de böyle beta hiç iki katı artmadi kese de son adet tarihine göre de küçük ilerliyordu kürtaj sağlıklıksiz dendi ama biz beklemeyi tercih ettik şükür ki bebeğim büyüdü şuan haftasından bile önden gidiyor 23+6 olduk bile 🤲 darisi snaa inşallah bol bol dinlen kendine iyi bak
FidanKizilcik Gul2808 yaşadıklarına çok üzüldüm 😓 umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım seninle dualarım hepimizle. Teşekkür ederim cevabın için 🙏