Umudumsun22 tabikiii. Öncelikle rahat edeceğnz bi pozisyonda yatıp yada oturuyosnz. Gözlernizi kaptyosunzz. Ayaklardan başlayarak tüm eklemlernizi sırayla kasıp rahat bırakyosunz. İkişer defa kasıp bırakmak üzere. Ayaklar, diz kapakları, bacaklar, kalça, bel ve karın bölgesi, omuzlar, kollar, eller, boyun sonra yüz en son beyin. Yavaş ve sakin nefes alıyosunuz. Bunu bitirdikten sonra tüm vücut gevşemş halde bi su kenarına gittiğnizi hayal ediyosunz .tamamen bedenınzle ruhunzla ordasnz.Sakince..
Etrafınızı betimleyin. Suyu düşünün yerde sonbahar yaprakları yada çiçekler.. akan suyun sesi. Bunları yavaş yavaş düşünüp hayal edin.yalnız gitmeyin arkanzda en sevdiğinz biride sizi orda bekliyor olsun. Yerden yavaş yavaş bi yaprak aldgınzı hayal edin. Sonra elnzde tuttğnz yaprağn üzerne aklınzda sizi rahatsz eden ne varsa, sizi korkutan bunaltan üzen yıpratan kafanzı sürekli meşgul eden ne varsa o yaprağn üzerne hepsni bırakın tek tek. Sonra akan suya yaprağı yavaşça bırakın. Yaprağn suda gidişini seyredin. Gidip kaybolduğunu ve bidaha gelmiceğni düşünün. Zihniniz boş bedenınz rahat bi şekilde aynı tempoyla yavaş yavaş geri dönün. Bu arada seçtiğnz yaprağn sarımı yeşilmi oluşu, yerde çiçekmi toprakmı oluşu, havanın karanlkmı aydnlkmı oluşu.. bunlarn hepsi sizin karakternizi yansıtyomuşş.Bana bunu doktor 1 saat boyunca komut vererek yaptrdı. Ben parmağmı şıklatmadan gözlerni açma söyledklermi hayal et sadece dedi. Bunu birinin yaptrması sakıncalıymş ama kendi kendinize evde bunaldğnz an yavaş bi tempoyla yapablirmişiz. Gittiğm doktor çok iyi bi profesördü. Bu terapilerle insanlarn anne karnında geçirdikleri travmaları iyileştrdklerni, o an orada duydukları seslere kadar söylettiklerini söyledi. Tabi bu hafif olan seanstı. 2.sinde başka bişy uyguladı. Sonra bilinç altına gidip asıl sorunları tamamen unutturacaktı ki tayinimz çıktı devam edemedm. Ama bu bile beni iyileştrdi. En azından aklmı kurcalayan beni korkutan her şeyden hafifte olsa kendimce kurtulablyorm. Umarım işe yarar herkeste 🙏🏻