RuyasMom2 uzun süre bu problemle savaştım.yıllarca.. şuan 30 haftalığım zaman geçtikçe dahada iyi hissettiriyor. çok çok zorlanıyorum ama aşabiliyorum bunu. seni o kadar iyi anlıyorum ki. İlaç falan fayda değil zaten.2 yıl kullandm. Sadece uyuşturuyor.. ben tam 3 ay boyunca evimde bi köşede oturup ayağa kalkamazdm, lavaboya bile birileri telefnda açık kalıp konuşacaktı o şekilde gidip gelrdm taa ki akşam eşim gelene kadar.durumum gerçekten kötüydü. En son psikoterapi aldım. Bunların hepsi bilinçaltı ile alakalı. Çocukluk .. geçmiş…. Yaşanan sıkntılar zorluklar vs. İyi bi doktorla konuşup sana hipnoterapi yapmasını iste. Önce vücudunu gevşetiyor nefes terapisiyle. Sonrada bu problem nerede ne zaman oluştuysa o döneme götürüp kendi kendine sana hallettiriyor. Sadece 2 seans gittim 2 defa hipnoterapi aldım şuan eşim gecelri çalşyo ve ben tek başıma uyuyp her şeyi yenebliyorm hamdolsun.o doktroun önerdiği bi kaç şeyi yapıp ânında atlatıyorum. İhmal edilecek şeyler değil.illaki kalıntıları kalıyor bi kere bulaşıcnca ama çok çokkk rahatlıyosun emin ol. Mutlaka destek al lütfen. Berbat bişey çünkü. Hâlâ ara ara geliyor. Allah kimseye yaşatmasın. Sende iyi ol isterim 🤲🏻 bak kayınvalidenlerde yakınındaymışş çok şükür. Yavrunu bi yarım saatliğine uyutup ona bırakıp gidebilrsin. İnşallah atlatırsın 🌼 hayırlı haberlerini ver…