Karemela Kizlar 6 senedir ara ara geçen sonra tekrar eden sackiranla uğraşıyorum artık çok moralim bozuldu şuanda 8 haftalık gebeyim yine saçlarım dökülmüş gebelikten öncede vardı napicam artık bilmiyorum bir çare bilen Var mi ?
Nnurdan Karemela şuan varmı bilmem ama çok kişiye şifa oldu ısırgan otunu dökülen bölgeye hergün ara ara sürmek saç kıranı bitiriyor
turuncucicek Karemela bir kaşık yoğurdu bakır tabağa koyup bir gece bekletiyosun ertesi gün onu açılan kısma sürüp bir süre öyle duruyorsun. Tabağın bakır olması önemli çünkü bakır tabak yoğurdu merheme dönüştürüyormuş. Ben de gebelikte stresten saçkıran olmuştum bunu denedim ve oradan kısa sürede yeni saçlar çıkmaya başladı. Umarım sizde de işe yarar🥰
efesmom Karemela benim eşimde sürekli oluyo her seferinde sarımsak ve oksijenli suyla müdahale ediyoruz geçiyo istersen dene canım biraz yakıyo özellikle sarımsak ama her seferinde işe yarıyo
Karemela Nnurdan esimin memleketinde oluyo sorarım şuan varmı bende bilmiyorum isirganin yapragimi sürülüyor direk.
Nnurdan Karemela evet bi arkadaşımız geçtiğimiz yaz bu yöntemle kurtuldu.Babamın arkadaşının daha ileri boyuttaydı oda böyle yaparak şifa buldu İnşALLAH sizede şifa olur
Mysunshinee 3-4 sene önce dermovate ilaç kullanmıştım. Güzel çıkmıştı sonra. Doktorunuza sorun uygun görürse kullanın kesinlikle