VesileOztrk Hanımlar 36.Haftadayim şu iki gündür sag bacagim asirri kasiyor. Doktorum magnesium verdi. Yürüyemiyorum fazla asirri aci veriyor. Sizde olduysa nasil geçirdiniz ?
Babymoomy VesileOztrk olduğu an dinlen veya sıcak duşa gir benimde oluyor basmıyorum üstüne duvardan tutunarak yatağa geçtim korktum bile uyuşmaya başkası aniden doktorum ayaklarının üstünde çok durma dedi bana çok duruyorum çünkü
VesileOztrk rgk Masajda hic ise yaramiyor artik yatakta dönemiyorum bile 🥺 Doktoruma siddetli oldugunuda söyledim ama normal oldugunu söyledi🥺
VesileOztrk Babymoomy Ay gerçekten öyle bi an dusucem diye korkuyorum hep evdeyim. Son haftalar oldugu içinde hazirliklari hizlandirdik dinlenmeye çalisiyorum arada 🤷🏻♀️
rgk VesileOztrk çok geçmiş olsun o kadar şiddetli demek ki, ben özellikle merdivende zorlanıyorum evim iki katlı o durumda merdiven olayı uzun oluyor korkuyorum öyle bi acı
Babymoomy VesileOztrk bende öyleyim çok bekledim aniden bu hafta başladım birde oğlum var 1yaşında eziyet gibi artık son günler