Umay34 Bugun 3. Kez kontrol idrar tahlili verdim ama hala kum dökmem devam ediyor ilaç yok sadece günde 3 litre su içiyorum. 17 gündür bitmedi bi türlu ne yapmaliyim bisiyi yanlis mi yapiyorum :(
Babymoomy Umay34 canım neden ilaç vermiyorlar bende kum döktüm 20haftalık iken çok ilaç veremem dedi 1tane şaşe yazdı o çok iyi geldi
Zeyyyn Umay34 kızılcık suyu için idrar yollarını temizliyor belki bir faydası olur ben taş düşürken içmiştm
kibarim_41 Umay34 bende daha önce dökmüştüm çok ağrılı geçiyor gerçekten şuan hamileyim we böbreklerim fena ağrıyor acaba tekrarlıyor mu diye düşündüm doktoruma söylücem we sürekli akıntı şeklinde iltihap geliyor acaba zarar werir mi 🤔
Minikkuzular Umay34 gerçekten ağlıyordum artık dayanamıyordum enfeksiyon da oldu tabu ilaç verdi fitil geçti şükürler olsun
Umay34 Minikkuzular gecmis olsun su icmekte bir ise yaramiyor belli sure sonra demekki tek korkum bebegim
Minikkuzular Umay34 artık insan sudan da tiksiniyor kız kardeşimde ağır enfeksiyon geçirdi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldı inşallah bizde alırız sağlıkla kucagimiza
Umay34 kibarim_41 akıntı enfeksiyon belirtisi diyorlar renkide onemli tabi zaten normal sartlarda bile zor atlatiyoruz hamillelikte cok cok zor