Merveicli21 Sezeryan olmayı düşünüyorum normal dogumun daha iyi oldugunu soyluyorlar ve cesaretim yok. Sezeryan olan anneler çok mu kötü sezeryan ??
Pnr_2021 Merveicli21 ben 24 saat suni sancı çekip açilmam olmayinca acil sezeryana alındım vee memnun kaldım. O 24 saat içinde doğum yapan kadınların çığlıkları hala kulağımda 8 ay geçti ama unutamadim
bestesmom Merveicli21 30 eylülde sezeryan doğum yaptım ilk 3 gun agrılı evet ama 7. Gun herseyı yapabiliyordum bence normal dogum daha zor. Bebegımı 20 dk da kucagıma aldım yanı bılmıyorum sancı çekmek daha zor çünkü sancılanarak gittim doğuma ordan biliyorum ama astımımdan dolayı sezeryan oldum ama pişman değilim 😊
Nonamirce Kimine göre kolay oluyor kimi göre zor. Ben iki kez sezaryen oldum. İkisi de çok farklı oldu benim için. Siz kötü yorum yapanlar varsa etrafınızda kulak tıkayıp pozitif düşünün 🌸
Eymen_Enis_Ser Nonamirce ikinciyi olcam nasıl geçti nasıl oldu anlatır mısın biraz canım korkuyorum dA🙈
Pnr_2021 Merveicli21 yani anestezi etkisi geçince oluyor ağrı ama sürekli damar yolundan ağrı kesici vuruluyor ve kalkıp gezebiliyorsun. Ben 3.gun evde tektim ve kalkıp her işimi yaptım
Nonamirce Eymen_Enis_Ser benim sezaryen ile ilgili kötü bir durumum olmadı ama daha ameliyathanedeyken omzuma ve kaburgalarıma berbat bir ağrı girdi. Ben çevremdekilerle bunu paylaştığımda gördüm ki sakinleştirici iğne yapanlar benim gibi olmuş. Tabi bu benim fikrim. Yani uzak durun ne olur ne olmaz çünkü feci bir ağrıydı gerçekten