Buseylcn Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülücem. 1 günde kuruması imkansız gece de dışarda bırakıp ertesi akşam toplasam bişey olur mu ? Hijyen veya başka açılardan dolayı
Pastaneusuluislakkek Buseylcn başka açılarda birşey olacağını sanmam, geneli hurafe 🤣 ama havalar soğudu yaşadığınız yere bağlı olarak is kokusu sinebilir. Emeğinize yazık olur yani
elfmoom Buseylcn şahsi olarak fikrim birşey olmayacağından yana. sonuçta o kıyafetleri evde de kurutsanız dışarı da giyecek, hastanede giyecek :) tabi bu benim şahsi fikrim
Siriuss Buseylcn Bence boş bir odaya koyun kurusun, ben kendi çamaşırlarımızıda dışarı asmadım hiç boş odada kurutmak daha iyi geliyo sanki 😐
Buseylcn Pastaneusuluislakkek Evvet bende ondan dolayı hani temiz koksun istiyorum ama evde kurutunca da kokusu değişiyor sevmiyorum öyle karar veremedim 😳😳
Pastaneusuluislakkek elfmoom öf abuk subuk ne uyduracaklarını şaşırıyorlar işte🙄 lohusa kadın 40 gün yalnız kalmaza benzer saçmalıklar🤣
Dmlkdr elfmoom akşam ezanından önce toplanır diye birşey var çok duydum ama ne kadarı doğru bilmiyorum🙈
Buseylcn begonvilko evin içinde kurutunca da süre uzuyor ve kokusu kötü oluyor gibi geliyo bana onun için istemiyorum ama Mecbur öyle yapıcaö galiba 🤷♀️
Nnurdan Buseylcn içerde pek kurutmam Fethiyede yaşıyorum burda kışımız hiç yok gibi birşey gündüz kuruyorda bebeğimin eşyalarını yıkayınca kurumasada bırakmam diye düşünüyorum
Pastaneusuluislakkek elfmoom sori🌝🌝 benim de canım sürekli çekiyor esasen sebebi o 🤣🤣 az kaldı azıcık sabır hayırlısıyla 3 hafta içinde doğumum var🤣🤣
Pastaneusuluislakkek elfmoom ha bu arada bu saçmalıkları ne kadar az bilirsek o kadar iyi🤣🤣 yoksa tövbeler olsun hakkaten cebren ve hile ile aklımıza giriyorlar😒
elfmoom Pastaneusuluislakkek ayyy ne kadar az kalmış hadi hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰 ıslak kek diye onu ye😋
Pastaneusuluislakkek Buseylcn zaten bir yerden sonra koyverecez şimdi ilk diye heyecanlıyız hepimiz sanırım 🤣