Elffbls Ozlem42 sol kasık sargılarım var son 5 gündür ara ara sancı gıriyor Bugun adetım bıtelı 11 gün oldu testte çıkarmı bılmıyorum yarın doktor randevum var insallah vardır gebelık
Ozlem42 Elffbls benim adetime 6 gün var dün yaptım çıkmadı adetten 10 gün sonra Yumurtlama oluyor yanlışın olmasın
Cananyildiz Elffbls yumurtalama döneminde değilmisnz hemen hemen. Gebelik suan olusmamştr bile galiba ne kanda nede idrarda ckmaz doktorda bsy göremez
Elffbls Ozlem42 regli gününden itibaren 14 . Gün yumurtlama dönemidir sizin yanlışınız olabılır araştırın istersenız herzaman duzenlı regli olurum ve yumurtlama günlerimi takıp ediyorum 3 uygulamayla
Seydanuurr4 Deletedmom_7 bende ara ara kasıklarımda agrı oluyor birde batma sizde de oluyor mu 30 ekimi bekliyorum test yapmak için
Ozlem42 Bakalım kimler güzel haberi alacak bende aynı günü bekliyorum ay ay kasık ve göğüs sancım cok fazla hic bu kadar olmazdı bide çok erken başladı normalde adetten 1 hafta önce başlardı
Ozlem42 Deletedmom_7 erken yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum her ay 2.3 tane yapıyorum zaten biraz bekleyecegim