Umudumm EdaMinaKele muayene ücreti 60 galıba tam hatırlamıyorum ben 2 kere gitmiştim ama ona gitmiyorum Çünkü hem o hastaneyi cok sevmiyorum hem de doktorlar mesai saati dışında gelmiyor Doğuma
Edatalha EdaMinaKele daha doğumla ilgili konusmadık bidahaki gitmemde konuscam 13 haftalığım suan 85 tl
Mehmetinannesi EdaMinaKele hayır canım mesai saati dışına denk gelirse girmiyor diye biliyorum ben nöbetçi doktor ilgileniyor
Mehmetinannesi EdaMinaKele çoğu hastanede gelmiyor diye biliyorum inşallah iyi birilerine denk geliriz ben çok doktorum olsun diye önemseyenlerden değilim o yüzden sıkıntı yapmıyorum
Candantasdelen Eskiden çok iyiydi ama şimdi değil ilgilenmiyorlar bi kaç arkadaşımdan da biliyorum Doğum olsun kendi doktorun gelmeyebilir başka doktor doğurtuyor falan bende gitmiştim ilk hamileliğimde suratıma dahi bakmamıştı doktor
Umudumm EdaMinaKele bana simdi Sibel Akalın cok önerildi ona gidicem canım özel muayenehanesi var santralde sende deneyebilirisn istersen
Candantasdelen O yüzden işte ben çevresel hospital Figen hanıma gidiyorum orda Doğum yaptım zaten bundada ona gidiyorum oneririm