Cilekkk Meb arkadaslar bugun 32 haftalik olduk cok sukur tup bebekle hamile kaldim dr umuz sezaryanla alicagini riske atmayacagini soyledi yani eylul 10 gibi dogurcam insallah siz kac haftada bebislerinizi aldiniz bide 38 de dogan bebekler de sikinti olurmu ilk gebeligim
ummucan Cilekkk bnmde 33 haftalık canm varislerim olduğu için doktor riske atamam sezeryan olur büyük ihtimalle dedi ama ben Allah a biraktm belki kolay bi normal doğum olursa diye ama herşey nasip kismet😊
IlknurUysal 38 haftalık bebeklerin ciğerleri gelişmiş oluyor, birde sezeryanla doğacak bebekleri genelde iki hafta önce alıyorlar. yani korkmayın sağlıcakla gelir inşallah minik 😌
Yusufveannesi IlknurUysal bnm oglum 36 buçuk haftalıktı doğdu suyumun gelme sebebiyle bizimkinin çigeri gelişmemiş miydi şimdi 🙄
OktayMeltemSahin Bizde 32+3 üz 3gün önce gittik kontrole birşey demedi doktor ama gönlüm tabiki nasip olursa normal doğumdan yana 🐣
Deryak Her şey yolunda giderse neden sezaryen tercih ediyorsunuz normal Doğum hem sizin hem de bebek için çok daha sağlıklı yargılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama sağlığınız çok daha önemli riskli bir durum söz konusu olmadığı sürece durduk yerde neden ameliyat olmak istiyorsunuz