Evet canlarım daha üç günlük anneyim sanırım, 22 ekim sabahı yatıl için evden çıktık
9 ay boyunca sürekli koku hassasiyeti ve kusmam devam etmişti, doğuma giderken de kapıda nail oldu yine😅
Neyse hastaneye giderken gayet rahattım saçlarımı maşaladım elbisemi giydim makyajımı yaptım ve çıktım
Hastaneye girişi yaptırdık, eşim ödemeye ben odaya yerleştim
İkili odaydı ben vip oda tercih etmedim hem maddi açıdan hemde bir gece yatırdıkları için
Üzerimi giymem için kıyAfetlerim verilince ağladım, oğlumun karnımda son tekme ve kalbini dinlemek için nst ye bağlandık
Kanlarım alındı
Ve tahlillerin akabinde girecektim ameliyatıma
Korku vardı ama belli etmiyordum doktoruma bile güvenemiyordum
Ve o an geldi,
Çağrıldık
Eşim annem ve kardeşimi geride bırakarak bir anda gitmeye başladık zırlamaya başladım tabi bende ama nasıl ağlıyorım
Yanımda bir hasta bakıcı erkek abla sakin oğlunun adı ne falan orada başladıkar sakinleştirmeye
Ameliyathane odasında herşey benim için hazırdı ve ben başladım feryada
Anestezi uzmanım da başladı sakinleştirmeye
Titriyorum ne yapacaksınız bana ne olacak ama nasıl ağıttır
Belimden iğne vuruldu acı hissetmedim çok hafif
Aşama aşama herşeyim anlatıldı zaten
Sonra bacaklarımın üstünden bi sıcaklık sonra uyuşma
Ve sonda o esnada takıldı
Yalan değil biraz acıdı
Sonra benim ağlama ve panik atağım devam edince sana bir ilaç veriyorum dedi ve hangi şarkıyı istediğimi sordular o esnada ben gitmişim
Gözümü açtığımda oğlum yanımda ufo koymuşlar onun önüne çepil çepil bana bakıyor
Ve ben sersemim
Dikmişler siliyorlarmış sanırım
Sıfır his
Bebeğimi doğurduğuma inanamıyor hala çocuğumun olduğu durumuna adapte değilim sadece bir boşluk hala korku
Neyse sanki 2 dk geçmiş gibi ama 45 dk sürmüş iyi ki bana sakinleştirici genel vermişler bu arada
Odama çıktım bebeğimi emzirecektim göğüslerim de biraz uyuşuk emzirdim süt yok tabi
Sanırm yanlış emzirdim ki şu an ağlıyorım meme yarasından
İki gün önceden de lansinoh krem kullanmaya başlamıştım zaten ama bir işe yaramadı sonra uyuşukluğum biraz biraz geçmeye başladı sondayı çıkarmaya geldiler
Yanımdaki kadına ne yapılırsa bana da aynısı yapılıyordu o bağırınca dedim ki demek ki can yakıyor ama hiç öyle olmadı
Bi hoş oldum yanma oldu minnacık
Sonra karnıma bastırdılar aşağıdan kan akıyor mu diye
Bastırdıkça geliyordu
Ve bu tekrarlanacakmış sordum
Ağrıyordu yalan yok
Sonra ağrı kesici serum falan devamke
Ve beni ilk ayağa kaldırma anı geldi
Korkuyorum yine tabi
Ama asla korkmayın size bir tüyo vereyim tamamen açıldığınızda **ayaklarınızı içerde karnınıza doğru çekip çekip bırakın ama sorup yapın yani hareket ettirin bol bol yatarken de
**kaldırdılar acı olmadı mı oldu ama yürümek harika bir his oldu başardım dedim ve evet yürüyordum ve kötü değildi
Sonra yattım
Tekrar kalktım iki saat sonra tekrar
Sonra tekrar
Karnıma 4-5 kere bastırdılar ve ağrım her seferinde daha çok acıyor daha az kan gidiyordu ben gerçekten harika geçiriyor sürekli emzirip arada mama veriyordum çünkü sütüm yoktu ana hep emzirdim
Ve gece uyuyup uyandıktan sonra ağrımı hissettim dayanamadım evladıma baktıp annem biraz uyusun dedim ve kendi kendime kalkıp çocuğumun altını bile değiştim
Wc konusuna gelelim
Hastane iki kez bana bez verdı
Eşim depend bulamamıştı basta bakıcı bezi almış o da kurtardı beni biraz
Yani benim hastane serüvenim harika geçti
Eve geleceğimin sabahı ağrılarım arttı ve evime geldim göğüsler yara oldu bilmedim vermeyi çocuğum da bilmedi
Gaz çıkaramadım hastanede
Lavman yapıldı o yapıldığı halde sadece azcık gaz çıkardım ve o kadar yürüdüğüm halde
Evimizdeyiz şu an ağrılarım çok ama değiyor herşeye
Göğüs yaraları için ne önerirsiniz canlarım
Ve soracaklarınız varsa bekliyorum ❤️🙏🏻