Esin11 Kızlar yarın sabah doğumum var iki gündür öksürüğüm var bu şekilde olup sezaryen olan var mı aranızda ? Ya da ne yapsam öksürük geçer sabaha yardımcı olabilir misiniz
giznum Esin11 bende yarın sezeryana giricem inşallah 🙏pekmezi tereyağında eritin öyle sıcak sıcak bi için bunu deneyin birde zencefilin içine bal karabiber inşallah şifa olur çok geçmiş olsun
Dila71 Esin11 4 gün önce sezeryan oldum pastil aldım öksürük geldiğinde yedim ve bol su içtim maalesef bir hafta ugrasmama rağmen o öksürük sezeryan gününe kadar geçmedi. Öncesinde nasil geçer bilmiyorum ama sonrasında bende bu işe yaramıştı
teletabi Esin11 sarımsaklı bi kür var zeytinyağıyla yapılıyor sanırım ayak tabanınıza topuğunuza sürüp üstüne çorap giyip yatarsanız sabaha geçmesi çok yüksek ihtimal. İnternetten araştırın isterseniz faydasını gören çok genelde çocuklardaki kuru öksürüğü geçirmek için yapılıyormuş ama yetişkinlerde de aynı etkiye sahipmiş
Gonul_enes Esin11 vics sur sirtina birde pamuk havlu koy sabaha kadar kalsin, somra sogani ortadan ayir karanfil y sok iclerine odana koy arkadasim, ins gecer sezeryandan sonra cok zorlanirsin