MelekAlyaM Cidella ınternet bankacılıgına gırın kartlar bölümü var sanal kart olustır yazıyor ordan yapıyorsunuz
elaweannesi Cidella kısmet demek burda olsan görüşürdük😇 hoş bir sohbet oldu bize bu pat pat baya kaynattı anneleri iyikide postu açtım😂😂
Dln-23 Ya arkadaşlar gercekten böyle birşey varmı alan varmı ürünler görüldüğü gibimi geldi dolandırma falan varmı yok mu
elaweannesi Dln-23 kız yok bak burda kaç anne aldım bana geldi göründüğünden güzel dedi ki aldık bence bitmeden geç kalma al ben eşimden ayrı bende ayrı kurup toplamda 10 ürün 145₺ ye aldım duwarıma war bak
MelekAlyaM Dln-23 ben 2 hafta once sıparıs verdım cumartesı geldı sectıklerım geldı valla ben memnun kaldım
elaweannesi alparslanannesii1661 e bende bizim annemlere dadanırım bi dahada herkesten bi defa alsam ama işte acaba şu %80 indirim sürekli mi bilsem öyle aldıklarım gelirdi sonra
Dbe24 alparslanannesii1661 elaweannesi araştırmalarım sonucu 1.99 tlden başlayan fiyatlı ürünlerin indirimi 66 gün sonra bitiyor diğeride sürekli yenileniyor ama ilk kargonun bedava olması şeyini bilmiyorum
elaweannesi alparslanannesii1661 bende eşime öyle diyorum deliriyor Yani kartımdan tlfnumdan aldın senden aldın komşulara gidelim daha indirelim ne istiyorum Yani diyor susuyorum geri😂😂🙈
mrsflowers alparslanannesii1661 canım bende alacaktım anan nakliye ücreti diye birşey çıktı ödeme yerine geldiğimde sizde değ geldi mi
o1anneadayi elaweannesi ama bana tek üründe kullanim hakkı verdi indirimi ikinci ürün eklediğimde o normal fiyatıyla oluyordu
elaweannesi o1anneadayi ilk siparişe sol en üst köşede pembe buton %80 indirimli ürünler der oraya tıkla ordan da 4 tane alabiliyon canım bide cüzdana 10₺ düşüyor onuda yansır faturana baya uygun olur takılırsan yine yaz