mutlugebeee elaweannesi hahhahah ay çıktı 9.60 cüzdana düştü, ama ödeme yaparken karttan normal çekti 10 tl indirim yapmadı o kaldı cüzdanımda öyle neyse artık😂😂
elaweannesi Amineninannesiii aynen @mutlugebeee bak böyle 10₺ düşmüş öyle kesmiş sendede ödeme de BM’yle olmalı güle güle giysin bende onu gördüm ama bende elbise aldım kürklü ordan tek bi tane alınıyordu promosyonlu üründen ondan peluşu alamadım bende atarım şimdi bakarsın
elaweannesi Limonveannesii yeni mi kullanıyor ben gibi canım yoksa ilk alışweriş sonrası mı bugün aldıkların ben indirdiğim gibi postu açtım herkes duysun diye
elaweannesi mutlugebeee orda sana dedim ona tıklayacaktın sonra uygula diyim rakamı yazıyordun yansırdı neyse bir dahakine kaldın napalım aşağıda attım aldıklarımı sende at bakalım seni etiket etmeyi unuttum galiba
FusunF Bu uygulamayı abime sordum yigenime almış 20 güne geliyormuş kızlar fakat faturanın %40 vergi olarak postacıya ödüyormuşsunuz bilginiz olsun
FusunF mutlugebeee hahaha bilmiyorum ki 🤣🤣cok fazla olmaz sanırım ya alışveriş fıyatınıza göre hesaplamak lazım yurtdışından geliyormuş
FusunF mutlugebeee abim 100 tllik almış 40-50 tl Ödemiş kapıda 😂toplam 150 tl oluyor işte ekstra kapıda ödemesi var
elaweannesi Amineninannesiii bende bunları aldım 80₺ tuttu ama 70₺ ödedim hepsine 10₺ cüzdan hesabıyla kargoda ücretsizdi zaten ilk alışweriş @Nurcanatila6 @mutlugebeee ben çok memnun kaldım herkes alsın isterim😇
Fsm elaweannesi ben seçiyorum yuksek fiyatlı çıkıyor nasıl alicam ya biri banaa ayrıntılı söyler mi 40 TL lik peluş 100 üstü cikuyi
Bilge25 elaweannesi bi şey sorabilir miyim orada nakliye 98 tl yazıyor ya bende de öyle çıkıyor 98 tl ödeyecek miyiz yoksa kargo bedava mı anlayamadım
Smraozn12 elaweannesi ya bende indirdim geçen gün baya indirim olmştu sanki süre vermişti sonra sildim bu postu görünce tekrar indirdim ama hiç öle ucuz bişey yok eşimin üstünden tekrarmı hesap açsam acaba
elaweannesi FusunF ya olsun genede uygun bence bide bazı ürünler gelmeyebiliyor diyor bi annemiz burda ama sadece duyummuş öyle değildir bence dimi canım sorsana bi abine hepsi doğru esksiksiz gelmiştir dimi
elaweannesi FusunF kaç kişiye gelmiş kapıda ödeme yokmuş balım bileğisin olsun abin nasıl Ödemiş şaşırdım 😇😇🙈
Aselinkooo Kağıda herhangi Bi vergi ödenmiyor değil mi tek ürün için geçerli sanırım 2.ürün koydum sepete normal fiyat yansicak dedi :/
FusunF elaweannesi hayır canımm faturanın %40 vergi ödüyorsun mesela ne kadarlık alışveriş yaptın 70 tl ise 70.0,40=28 tl bir ödeme yapacaksın kapıda yanı yurtdışından geldiği için vergi alıyormuş
Aselinkooo elaweannesi kağıda ödeme var demiş ya kağıda ekstra bişey ödeniyor mu? Sitede kartla alım oluyor zaten Elden tekrar para istemezler herhalde
elaweannesi FusunF anladım balım 28₺ de uygun öderim ama bi annemiz ilk siparişe ödeme olmuyor diyor öyle mi acaba @Amineninannesiii