thetkc elaweannesi Zaten ödenecekse yazıyor.. Kaldı ki şuan bildiğimkadarıyla yeni üyeliklerde , ilk alışverişlerde kargo ve vergi ödemiyorsun.. Dünde demiştim müşteri çekmek için diye 🙈 Sene içinde bazı kampanya ve indirimlerde gümrük ödenmiyor 🍀
elaweannesi thetkc ewet sandım gelince ufak ödeniyor demek istedin ewet hiç bir şey almadı her şey 0₺ aldığın ürün dışı keşke hep böyle olsa kargo olmasa çünkü 96₺ de çok Yani umarım Şükran günüde kargo yok der alınır
elaweannesi thetkc Gül Gül ya bide seni bulmuşken şunu diyim çark war y otomatik az eterledi girdim ₺ wermiş çewirmeden pazar günü çewirme hakkı war bence 950₺ ye kadar gelebiliyor diyor sana hiç geldi mi
Semaen elaweannesi ya size bi sorum olacak bende sipariş verdim makbuzu onayla diyor onaylayayımmı bi sıkıntı olurmu
Dbe24 elaweannesi Semaen bundan bahsediyor ben onaylamadım ürün gelince onaylıcam ne olduğunu bilmiyorum https://imgyukle.com/i/kIUGVy
elaweannesi Dbe24 He o tüyo almış nerden biliyon dedim eskiden kullanıyon diye mi diyor yok arkadaşım müşteri hizmetlerinde içerde adamı warmış haber alıyor saolsun bizede uçuruyor 🥳😂😂 @thetkc
elaweannesi Dbe24 He bende de o war iş bitmiş niye onaylıyım ki bana ne faydası war ben es geçtim gördüm😂 ah ah Şükran günü bi geleydi iyice hewes ettim kız yine şu 34 güne düşmeye olan büyük üzüntüm gitti bi an böyle hep bi kutlama güne gelecekse 😂😂 @Amineninannesiii