Dbe24 Selime23 O yerden geri çıkın sepete girin tekrar ödeme seçenekleri çıkıcak ordan kart ekle yazıyor ona basın belki yine olur
elaweannesi Selime23 bak şimdi orda paypala tıkla kart ekle çıkmalı + yeni kart ekle de kartını yaz olacak bence bide cüzdandakinide yansıt unutma sakın
Ebrulimmm elaweannesi şimdi baktım bana tahmini teslim tarihi 13.11.2021 ve 28.11.2011 arası demiş burdan çok isteyen oldu bence daha erken gelir aynı zamanda istedik hemen hemen hepsini bı defada gönderir😀😀
elaweannesi Ebrulimmm olabilir mantıklı şimdi dedi bu Türklere noluyor baskın yaptık resmen postu kurdum diye rahat 500 kişi almıştır bence 😂😂
Minikkelebekrg Bana cüzdana 19,90₺ verdi. 82,5₺ bi alışveriş yaptım. Bu alışverişte cüzdanınızdan 16₺ Küsür kullanabilirsini diye bi yazı cıktı ve 66₺ falan aldım 5 ürünü. İlk defa sipariş verdim ve %80 indirimden faydalandım
Ebrulimmm elaweannesi aynn valla çoğu kişi aldı sayende ben de tavsiye ettim çoğu kişiye ama seninki eline ulaşmadan almayız dediler keyfiniz bilir dedim😀😀😀bi kıyak gecseler Türklere aynı anda gelse müthiş olur
elaweannesi Ebrulimmm gelir canım sonra da o almayanlara de ki 2 ürüne düştü alma hakkı 4 değil artık geç kaldılar😂
secoz elaweannesi bende çok almak istiyorum ama annem tüylü yümlü şeyler ağzına kadar falan dedi vazgeçirdi
Ebrulimmm secoz yok bı anne almıştı çok güzel paketlenip gönderiliyor dedi hepsi ayrı ayrı paketleniyormus
elaweannesi secoz anlamadım yani anne ben çok yünlü mü yaptım dedi ürünlere mi öyle dedi hayır yazlık da war postun sahibi benim bakın en başta hepsini yapaylarım aldıklarımı yani güzel şeyler