Dry35 Kızlar %80 promosyonlu görünen ürünleri atmama rağmen birini promosyonlu fiyattan diğerlerini normal fiystından gösteriyor bana uygulama bi türlü beceremedim bi anlatırmısınız nasıl oluyor promosyonlu 4 ürün atıyorum nerde yanlış yapıyorım
Dbe24 elaweannesi ay valla bende sabırsızlıkla bekliyorum kaç zamandır lafta söyleyemiyorum içimi dökerim belki 😂😂 2 yıldır evliyiz şu zamana kadar kendime doğru düzgün bişey almadım Kızım olunca hakkımı ona harcıyorum çok keyifli oluyor 🥰
Dbe24 elaweannesi evet ya 🥰 ben daha bekarken diyordum kızım olursa ona böyle ciciler alcam oğlum olursa böyle kıyafetler alcam diye çok şükür Allah bizede nasip etti herkesede nasip etsin inşallah bambaşka bir duygu herkes tatdın inşallah 🙏🏻🥰
elaweannesi Dbe24 amin inşallah bende derdim şimdi herkes diyor kokoş olacak kızında senin gibi duwarıma bak hastane çıkışında yaptım çok tatlış oldu
Dbe24 elaweannesi evet gördüm çok tatlış olmuş Allah güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰
Limonveannesii Mom6162 kampanyalı ürün dışında ise aldıklarınız çıkıyor onunda belli bir ücreti var ondan sonra ücretsiz oluyor ama kampanyalı üründe nakliye ödemedim
AysenurPervan Uygulamada ücret 63.35 olarak gözüküyor ama bankamda 67.57 böyle ekstra para çekilen oldu mu başka, inşallah bir sorun çıkmaz bir tek bana mı oldu merak ettim
alparslanannesii1661 AysenurPervan yok bendede oldu mesela 58 tl 61 kesilmiş bende anlamadim ama tutar büyük degil diye cok ustunde durmadim
thetkc elaweannesi Ben ilk bebeğimden beri kullanıyorum ve çok çok memnunum 🥰🍀 Hem kaliteli ürünler hem bayağı uyguna geliyor hemde kargo ödemiyorum.. Dediğin gibi cüzdanda birikmeside ekstra bonusu gibi oluyor 🙈🤣
elaweannesi thetkc görsünler seni ya ya kimi diyo acaba kimsayasal katkılı mı ürünler neden böyle uygun biri diyo ayrı gümrük parası öderiz bu ödemeyle kalmayız biri diyor inşallah gelir biri diyo bazısı gelmiyor Yani ben bu postu aldım ürün sordum alanlara siz gibi öyle kurdum kimseyi risk etmem Bende memnun kaldım walla 2 haftaya gelecek dendi duwarıma war aldıklarım ilk siparişe çok uyguna geldi kargoda yoktu sizin öncesi sipariş war demek o zamanda böylemiydi ilk siparişe özel yoksa yeni mi olmuş
alparslanannesii1661 Dbe24 dun 4 parca urun bide seneye mont daha aldim 🙈🙈 10 gun once baska bir urun siparis vermistim o gelmek uzere burda urunu gelen cok kisi var okudugum😘
AysenurPervan alparslanannesii1661 aynen ya tutar çok ufak o önemli değil de insan bi tedirgin oldu gene, neyse ki paketleme faslına geçmişler siparişi onaylayıp. Rahatladım 😌
alparslanannesii1661 AysenurPervan benim başka ürünüm kargoda şuan elime ulaşmak üzere gelirse paylaşırım 🙈
AysenurPervan alparslanannesii1661 ayy o kadar güzel olur ki azıcık içimiz rahat eder. Hem eşimden annemden birkaç bir şey daha alırım aklımda kalanlar var. 😂