Mujde0808 Lolilo evet bu kasilmalara ek birde adet veya bel sancilari duzenli girince dogum baslar diyolar ama 35.haftama giricem bu aralar toplanip kasılmasi daha bi artti 😕
Sblatc Merveelisa beklemeyin bence hastaneye gidin sancı giderici iğne falan yaparlar ya da doğum başlarsa ciğer geliştirici falan yaparlar
Merveelisa Lolilo bide duş almayı denicem misafir var psikolojim daha çok bozuldu sinirden gitseler hemen duşa gircem
Lolilo Merveelisa rahatlamaya çalış gerginken de kasılmalar artıyo :( cama çık biraz temiz hava al 🙏🏿
Merveelisa Lolilo kapım camim açık zaten ateş basıyo görüyorlar acı çekiyorum normal olur diyorlar gitmiyorlar
Lolilo Merveelisa sinir oldum 😒😒 benim acile gitmem lazım siz oturun biz gidip gelelim desen belki utanırlar 😒😒😒
Acemi_anne61 Merveelisa sen kendini rahatlamaya çalış derin nefes alıp ver inşallah geçer belki de kaynananları gördün diye cocuk sinir olmuştur içerde 😊
0602 Lolilo 30+2 buna magnezyum iyi geliyor belki biliyorsunuzdur beni genelde geceden çok rahatsız ediyor uyumadan önce içiyorum rahatça uyuyorum🌸
Lolilo 0602 kasılmalarımın arttığı zamandan beri geceleri içiyorum. İçimi yakıyo ardından 1 lt su içiyorum. Sonra uykum bölünüyo sürekli tuvalete kalkıyorum 🤭 ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da 😂😂