Serii Kızlar süt içemiyorum ama bi bardak süte biraz kahve biraz çikolata tozu atıyorum öyle içiyorum buz gibi olur mu aceba süt içmiş gibi. Yada siz nasıl içiyorsunuz ??
YAkyol Serii ama kafein zararli diye biliyorum onun yerine sute muz cilek vs yapip robottan gecirin milkshake gibi icin hem meyve hem sut 😊
Glitter Serii canim aslinda sutten ziyade kalsiyumu yogurt, peynir ve ayrandan daha yuksek miktarda alabilirsin. Sut de faydali ama digerkeri kadar kalsiyum barindirmiyor. Icine birseyler karistirmak yerine ozellikle kasar peynirini bol bol tuketebilirsin
AycanFb Serii Süt beni ishal yaptığı için tüketemiyorum doktorumda peynir,yumurta,yoğurt bunlarla kapatıcaz açığını dedi öyle yapıyorum.
Serii YAkyol muzlu süt denedim beğenmedim kahveyle güzel oluyo da 😋 ama yarım çay kaşığından da bişey olmaz canım 🤣
Merve026 AycanFb süt kabız mi yapıyor ishal mi ya. Bende yeni doğum yaptım kabız oldum kızıma da geçti çok üzülüyorum. Süt içicen ama kabız yapar diyen de var
Serii Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama dişlerim çok ağrıyo belli ki kalsiyum yetersiz kalıyo artık 😞
AycanFb Serii Bende hamilelik boyunca hiçbirşeyden çekmediğimi dişten çektim canım ama içende buna maruz kalıyor içmeyende ben ona bağlamıyorum çünkü bana ilk diş ağrısı geldiğinde süt tüketiyordum.
AycanFb Serii Doktorlar bile başka şeylerin takviyesiyle olacağını söylüyorsa bize söz düşmez ☺️☺️☺️☺️ Bende tavuk göğsü tatlısını çok seviyorum genelde onu tüketirim 😍😍
Minedemir Serii yoğurt eksilmemesi icin ayırdığın yoğurda 1 cay kaşığı tuz ve toz şeker koy 1 hafta eksilmeden yersiniz bide ağzı açık kabin firinda kapağı kapalı mayalansın 7-8 saat sonra üstüne peçete koyup buzdolabında beklesin 2 gün sonra yiyin
Serii AycanFb aynen valla yatıyoz içimde kıpır kıpır uyutmuyor 😂 bide böbreğim ağrıyor dönemiyorum hiç sağıma 🤦🏼♂️